fredag 17. januar 2020

Slettvoll bok

Stort utvalg av bøker. Alle ordre over 2er fraktfrie! Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Hundrevis av bøker på tilbud!

Hvert hjem har sin egen stil, men felles for dem er lidenskapen for innredning og en forkjærlighet for Slettvolls tidløse møbler. Det samme gjør Tanum og Capris på nett. Det blir også lanseringseventer i mange av våre butikker. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!


Boka presenterer fotografier av interiører innredet med møbler fra den norske møbelbedriften Slettvoll. Fotografiene er hentet fra hus, hytter, leiligheter og sommerhus som alle har vært arena for møbelbedriftens fotograferinger gjennom de siste ti årene.

I denne boken blir vi kjent med den 60-årige historien og menneskene bak suksessen. Nærheten til den vakre og skiftende naturen, det ekte, enkle og jordnære, har preget bedriftens utvikling. Derfor tilbyr vi utvidet service når vi leverer møblene.


Tepper rulles ut, møbler settes på riktig plass, vi monterer og tar med emballasje til resirkulering. I våre butikker møter du derfor kunnskapsrike interiørdesignere som gjerne hjelper deg - enten du ønsker en ny sofa eller skal møblere et helt hus. Pris: 75- per time. Gratis ved kjøp av møbler.


Les mer og book tid nedenfor. I denne nye boka konsentrerer vi oss om hus og møblar, fortel Slettvoll. Det er ei bok som vart seld i 8. Dette er ei påkosta bok , men så går det også bra for bedrifta. Fri frakt på ordre over 24-. Et godt hjem er et hjem hvor man trives best.


Det skal ha den atmosfæren og komforten som du ønsker, samtidig være det stedet du vil bruke tid med venner og familie. Hvis det er en bok jeg flittig blar i for inspirasjon og beundring, er det Hennie Interiør boken min. Slettvoll sine butikkar selde i fjor for 3millionar kroner.

Nå i september lanserer Aschehoug forlag en egen praktbok om Slettvoll. Her blir du kjent med den 60-årige historien og menneskene bak suksessen. Her får du en smakebit fra ett av de flotte hjemmene, som. Den perfekte julegave får du nå hos Slettvoll. Deres nye praktbok vil ta deg med på en reise gjennom fjorten hjem, i alt fra stram funkis på Møre til klassisk leilighet i Stockholm, basert på deres egne møbel- og interiørløsninger.


En lyxig utgåva på över 3sidor som är fylld av inspiration. Boken går enkom att köpa hos Slettvoll. Jag blir bara så sugen på att göra om i vårt vardagsrum igen när jag ser bilderna från denna bok. Kjeden har hovedkontor og fabrikk på Stranda i Møre og Romsdal.


Butikkene drives under navnet Studio Slettvoll. Charles Dudley Warner) Hei, alle gode! Jeg var på lanseringsfesten for noen dager siden, og kunne derfor ta en close look på de nye møblene. Se vårt store utvalg bøker og bestill dine favoritter her.


Finn laveste nettpris her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg