fredag 24. januar 2020

Tempeltavla

Pris inklusive hemleverans. Tempeltavla i mått som passar som sänggavel till 180cm säng. Lagerstatus Beställningsvara Köp. Material: Trä En del vill kalla den för TEMPELTAVLA.


Somliga använder den som dekoration på väggen. På Jb Home värdesätter vi exklusiva personliga inredningsdetaljer och din önskan att ha ett hem som du kan trivas i.

Med en tempeltavla vit i något av rummen får du ett inbjudande och uppseendeväckande hem som lyser av välbehag och god smak. Ta en titt bland vår vita tempeltavla och på så sätt en helt ny prägel på ditt hem! Nu även läcker tempeltavla med belysning. Välkommen till Affari! Med vårt breda sortiment hoppas vi att du finner vad du behöver för att sätta guldkant på tillvaron.


Visar produkter Du är här. Nyhetsbrev- Bli först med våra erbjudanden. Vackra tempeltavlor finns nu i butiken, snygg att hänga eller ställa i fönstret el. Denne siden ble sist redigert 23.

Fagen er utgitt under Creativ Commons by-nc-sa 3. Noe tekst kan være utgitt. Allt går rätt till! Indiska erbjuder en unik mix av mode och inredning till bra priser online och i butik.


Fri frakt över 1kr Leverans 1-dagar Fri retur i butik. Tillbaka till toppen. Så fin väggdekoration i trä med fina detaljer.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för tempeltavla. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Vi har ett stort urval av belysning för ditt kök, vardagsrum, sovrum, hall, barnrum samt uteplats i material som bambu, glas, marmor, metall och rotting.


För alla som är inredningsintresserade så dem ingen nyhet- men wow va snyggt de är! Istället för en vanlig tavla kan. Fin väggdekoration i handsnidat trä. En charmig inredningsdetalj med sin lite slitna look. En tempeltavla är en snygg kombination av det nordiskt enkla och det österländska sirliga.


Sätt upp de som en tavla på väggen, det finns små öglor på baksidan så du enkelt kan hänga de på en spik. Vill du skapa en orientalisk känsla så är detta en perfekt inredningsdetalj. Carve väggdekoration från Affari, 90xcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg