torsdag 16. januar 2020

Trefjøl

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


En skikkelig trefjøl hører hjemme på ethvert kjøkken.

Det samme gjelder en kjevle til å kjevle ut pizzabunner, paideiger og pepperkakedeig, for eksempel. Og en tresleiv til matlagingen er også kjekt å ha. Dersom treredskapen du har på kjøkkenet stelles pent me kan du ha dem i årevis. Men de blir så fort misfarget, sier kanskje du.


Skjærefjøl eller skjærebrett i tre var standarden en tid tilbake, men i nyere tid har skjærefjøler i plast stadig blitt mer populære. Eagle Products trefjøl med integrert kniv. En solid og praktisk fjøl med sprekkgaranti.


Den har en brødskjæreside og fiskerensside samt spalter for ryggsekkoppstrapping eller opphenging.

Størrelse: 24x12xcm. Forskeren forteller: I all matlaging god hygiene viktig for å hindre spredning av sykdom gjennom maten. I tillegg må utstyr og overflater være rene, og. Hvilke typer oljer kan man bruke på treprodukter som skal i kontakt med mat?


Si for eksempel jeg har dreiet en treskål, hva skal jeg smøre den inn med? Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre?


Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Han understreker at en trefjøl kan høvles eller slipes ned når den har fått mange og dype knivspor, og den blir like fin igjen så lenge den ikke sprekker. Men en tykk trefjøl tåler mye før den slår sprekker. Jeg behandler den med vanlig matolje når den begynner å bli tørr, og vasker den med såpevann, sier kokken.


Den store trefjøl en med kniv har en størrelse på 34cm x cm. Fiskesiden brukes til fisk og skalldyr, mens brød og kjøttsiden brukes til fisk. En trefjøl trenger litt mer omsorg.


I dette innlegget deler jeg tips om renhold og vedlikehold.

Følger du de vil du ha glede av trefjøla di lenge. To dekorative fjøler som er er flotte å sette på bordet med pålegg eller brød på. Tre, diy, trefjøl , spekefjøl, gave, julegave. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Ved å handle i vår nettbutikk gir du en jobb og aktivitet for folk som står utenfor vanlig arbeidsliv. For mange er arbeid et alternativ til noe vanskelig. Legg filetene sammen med kjøttsiden mot hverandre.


Finn fram et kar eller en stor form med høye kanter, i denne legger du ei trefjøl i bunnen. Legg fisken oppå trefjøla, legg ei ny trefjøl oppå fisken igjen. Finn noe som veier om lag kilo og legg som press oppå øverste fjøla.


La fisken stå kjølig i to døgn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg