onsdag 15. januar 2020

Vatterte skåler

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi er tilgjengelige på telefon i butikkens åpningstid.

Om det er travelt i butikken så ringer vi deg tilbake. En helfôret badedrakt med strukturmønstret utside. Skjult elastikk under bysten. Vatterte formpressede skåler. Se beste pris på Kari Traa Idunn.


Les tester og omtaler før du kjøper. En herlig og stabil bikini-topp med spile som passer de fleste.

Lett vatterte skåler som gir en fin rund form. Dekorativ knytedetalj i front som kan strammes for push up-effekt. Denne flotte og feminine bh´en er med bøyler og vatterte skåler. Den har brede justerbare stopper med blonder og er meget komfortabel. Bh´en har pene snitt over brystet, noe som gir ekstra støtte samt blonde-detaljer som gir den et feminint uttrykk.


Bh´en lukkes bak med hekter og rekker til justering for optimal passform. Bestselger fra kvalitetsmerket PrimaDonna. BHen er med spiler, uten vatterte skåler og gir ekstremt god støtte og komfort. Koppene er helt glatte og sømløse og passer derfor perfekt som en t-shirt BH. Love-T-skjorte-BH i mykt materiale med trykket logo på skulderstropper for en sporty stil.


Love har alltid lett vatterte skåler med bøyle og midi-dekning. Den perfekte BH-en for en kul stil som er komfortabel også. Regulerbare stropper. Denne modellen har ben, justerbare stropper samt en topp med wrap-effekt og draperinger som er med på å gi en flatterende figur. Badedrakt fra Swim by Zizzi.


Behagelig bikinitopp med vatterte skåler og brede stropper for å gi best mulig støtte.

En myk og svært komfortabel BH uten spiler og med lett vatterte skåler. Støttende treningssinglet til dame. Elastisk bryterrygg, og lett vatterte skåler. Grafiske detaljer både foran og bak.


Minimalistisk matt body. Bøyle-bh med lett vatterte skåler og justerbare bånd. Med en reim fra kragen som går på fremsiden ned til trusen. Trusen har åpent skritt og lukkes med en spenne på hver side. Cool og sexy look - perfekt for en kinky weekend!


Material: polyester, elastan. Eg vet ikkje heilt om dette er svar på ditt spm Verdens verste h.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg