torsdag 8. august 2019

Tøft gutterom

Utgangspunktet var et litt slitent gutterom med strietapet. Resultatet ble et stilig ungdomsrom med slette vegger og blå, supermatt finish. Fra før av var veggene hvite og lyseblå, med strietapet som underlag. Tøft garderobeskap, flott på gutterom , må hentes.


Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.

Lagd av to bildekk som er limt sammen og en treplate på toppen. Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år, slaget om det største rommet. Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom.


Nytt rom når liten blir stor 10. Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule! Nina hjelper deg på veien.

De grå veggene og den røffe industrilampen gjør rommet litt edgy, det er tøft. Blant de andre som kom høyt opp i kåringen, var Love Peace Pionies med sitt pikerom, som er et rolig hjørne for søvn, som Strømstad beskriver det. En nøytral grå mellomtone. En fin farge å kombinere med f. Vinylbelegget på gulvet har innslag av farger som matcher veggene, og har et tøft mønster som gir rommet karakter. Gulvbelegget, HQR Diamond Blue fra Gerflor, har bakside av tekstil som gjør gulvet varmt mot nakne bein, og er mykt å både stå og sitte på.


Godt med knagger og stilige detaljer er viktig når man skal lage et tøft gutterom. Skal du innrede tenåringsrommet? Se interiørdesignerens tips. I denne kategorien finner du wallstickers som vi mener vil egne seg til et gutterom. De wallstickersene som du finner i denne kategorien varierer veldig.


Veeeldig fint gutterom. Nå er han fjorten, og jeg er lei av den lysegule veggen hans. Enig med deg- det er viktig at rommene skal være litt enkle å rydde og vaske.


Sånn sett er det gamle tregulvet på vårt nye soverom et mareritt å regne.

Det var er tøft gutterom ! Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom. Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han. Fotball med fart wallsticker. For et tøft gutterom ! Så mange flotte detaljer og så gjennomført!


Eg googla opp gutterom , (har nemlig tre gutter som eg vil ska få fine gutterom ),og vips der kom denne flotte bloggen din, åringen blei vill i blikket då eg viste han dine gutterom , samme med åringen, så dette ska bli bra! Har henta masse tips og allerede malt, loonge lister på IKEA er og gjort! Herliiig gutterom ;)Veldig koslig at han er SÅ målbevisst, også må du hilse å si at han var også veldig flink til å tegne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg