torsdag 15. august 2019

Kjøkkenvegg inspirasjon

Schmidt tilbyr et enormt utvalg av kjøkken kombinasjonsmuligheter, så du kan sette sammen det moderne kjøkkenet, som passer perfekt for deg og ditt hjem. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Trenger du inspirasjon til kjøkkenet?


Her har vi samlet inspirerende artikler, tips og råd til deg som vil gjøre noe med kjøkkenet ditt. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Valgmulighetene er mange, som fliser, metall. På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk. Se hele utvalget på IKEA.


Jannicke i designduoen, ertris, har lenge lett etter den perfekte kjøkkenfarge. Endelig fant hun den. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken, legger de vekt.

Smartpanel Kitchen gir kjøkkenet ditt et løft på rekordtid. Platene er tilpasset veggen mellom benk og overskap og monteres på eksisterende vegg eller stenderverk. Fliser på kjøkkenet er praktisk, slitesterkt og har uendelige kombinasjonsmuligheter. Se bilder og inspirasjon av flislagte kjøkken her.


Utforsk HTHs kjøkkengalleri, og finn inspirasjon til ditt nye kjøkken blant våre flotte designer og innovative løsninger. Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater. At kjøkkenet har hentet inspirasjon fra møblenes verden, betyr ikke at det skorter på ny teknologi og smarte funksjoner – heller tvert imot! Med Elevation-løsningen til Multiform kan du med et enkelt trykk på en knapp heve og senke en hylle i benkeplaten. Du kan også finne flere farger på nett på vårt innendørs fargekart eller selv prøve deg frem med vårt digitale verktøy Fargevelgeren”.


Kan du få nytt kjøkken for under 10. Er du lei av kjøkkenet ditt eller ønsker å friske opp litt før salg? Det er faktisk mulig å få. For å få en kjøkkenvegg utenom det vanlige, kan du bruke en herdet glassplate med motiv. Finn gjerne et motiv selv som du får overført på platen.


Flere bedrifter selger nå glass til å feste på veggen over benken på kjøkken. Firmaet Okside skreddersyr glassplater på bestilling.

Her er platene påtrykt motiver du selv velger. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Vår Fargesjef har lagd en komplett guide for hvordan du finner den riktige veggfargen. Vi er bevisste på bærekraftighet og bruker mer naturmaterialer. Rangnes for Bergersen Flis as. For et godt malingsresultat må vi starte med et godt forarbeid.


Start med å rengjøre flaten du skal male ordentlig med Jotun spesialvask. Denne spesialvasken fjerner effektivt skitt og smuss! Vask over med en lofri klut og la tørke – den trenger ikke å skylles av før maling. Tips: Du kan også bruke Jordan Maleklar. Finansiering - BM Card.


Vi har finansierings- løsninger for deg! Inspirasjon : Kjøkkenvegg Skikkelig dårlig lys om dagen, så egne bilder uteblir. Jeg drømmer meg bort til det nye kjøkkenet vårt.


Veggene: En røff kjøkkenvegg er en fin ramme for kjøkkenet og kan oppnås på. Skal du pusse opp et kjøkken i en gammel bygning, eksempelvis en bygår. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg