tirsdag 27. august 2019

Tavlemaling europris

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Vannbasert, matt tavlemaling , som gjør at du enkelt kan lage din egen svarte tavle på skapdøren, døren etc. Når malingen er tørket, kan den skrives på med kritt, og rengjøres med vann. Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater.


Malingen er vannbasert, tilnærmet luktfri og tørker raskt.

Test på et lite synlig felt først, for å sjekke kompatibilitet og resultat. LB Déco tavlemaling Sort krittavlemaling med matt effekt - lag din egen tavle. Skriv på den tørre fl.


En allergivennlig tavlemaling som kan brekkes i alle regnbuens farger. Sugende overflater bør grunnes. Mal underlaget med magnetmaling før påføring av tavlemaling , så får du en kritt-tavle der du også kan henge magneter! Supert på barnerommet, i gangen, på kjøkkenet etc. Du kan også male et felt med tavlemaling på veggen, og sette en rammelist rundt- tavlen er klar!


Mal en tavle direkte på veggen.

Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. Ekstra strøk med magnet maling. Sort, matt spesialmaling beregnet for å lage tavler på vegger, dører, møbler m. Brukes med vanlig skolekritt.


Tavle maling må oppå! Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Europris og lignende produkter. Brukt og Blandet: Brett og eske med tavlemaling DIY. Kjempefin under tavlemaling eller fototapet!


Kan overmales med de fleste vanlige veggmalinger. Utmerket til oppslagstavle på skoler, i barnehager, barnerom, på kjøkken etc. Oppslagstavler og whiteboard. Magnetiske tavler, whiteboardtavler, skrivetavler og klassiske oppslagstavler – vi satser stort på at du skal finne den tavlen som.


Velkommen til Panduro! Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg