fredag 23. august 2019

Små figurer i plast

Små figurer i plast

Finn laveste nettpris her. Figurer , dukker og dyr Logg inn. Kundeservice Kataloger. Velg mellom figurer , figursett og dyr fra kjente merkevarer, fantasifigurer og figursett som lar deg skape dine helt egne varianter. Bevegelige figurer fra hele verden som alle representerer ulike yrker.


Små figurer i plast

Her kan barna utforske ulike kjønn og roller med tilknytning til omverdenen. Klikkelyd bekrefter bevegelsen. Her finner du et stort utvalg av lekedyr av plast.


Se blant annet vårt sortiment av dyrefigurer av høy kvalitet fra Schleich. Fem små figurer i plast , dvärgar ur Snövit, Simba China. Gott skick, H ca mm. Skickas med Postnord (kr) eller hämtas på plats. DUPLO- figurer med ulike personligheter og yrker.


Små figurer i plast

Ett 6-pack små Babblarna- figurer i plast. Rekommenderad ålder: Från år. I denne kategorien finner du et stort utvalg av prinsesse- figurer , spill ut scener fra filmer og TV-serier, med prinsesser, prinser, hekser og skurker. Man kan aldri ha for mange prinsesse- figurer , og disse små , detaljerte og fantastiske eventyrfigurene er perfekte gaver til bursdag og jul.


Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig. Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Legefigurerne er lavet af plast - naturligvis uden phthalater, og de små figurer er håndmalede med mange fine detaljer.


Små figurer i plast

Legetøjsfigurer er også rigtig gode som gaver til børn fra ca. Ppokemon Pikachu figurer i plast. Två fåglar på grön växtlighet. Två apor på grön växtlighet. En djurmamma med sin unge på svansen.


Små söta figurer i plast. En pull-back minibil. Allt i nästan olekt skick. EJ lämplig för små barn= små delar. Plast er et praktisk og populært materiale til kjøkkenet.


Det er enkelt å rengjøre, lett håndterlig og uknuselig. Vi har et bredt utvalg av kjøkkenplast som frysebokser til oppbevaring av pålegg, middagsrester, matpakke og grønnsaker. De kan også brukes som oppbevaring av tørrvarer som pasta, ris og lignende.


De mange små søde, sjove, seje og klassiske figurer i både plast og træ er populære ikke mindst som gaveide. Vi elsker at pynte vores hjem med de små fulge, aber, elefanter og andre dyr. De sørger for godt humør i vindueskarmen, på bordet eller på hylden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg