tirsdag 6. august 2019

Tørkestativ vegg

Finn de beste prisene på nettet. Vi har samlet tre flotte Gjør det selv-prosjekt til deg, og alle er et godt alternativ som ditt neste tørkestativ. Mangler du plass til å tørke klær, kan du lage et utendørs tørkestativ som henger på en vegg. Da unngår du også å ødelegge plenen med stolper.


Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor.

Monteres på vegg og er enkel å trekke ut, tar således liten plass når den ikke er i bruk. Plassbesparende vegghengt tørkestativ. Norges raskeste nettbutikk!


Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt. Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Laget av superlett aluminium.


Kan brettes flatt til 5cm for praktisk og enkel oppbevaring.

Tekniske spesifikasjoner. En slik papirholder er et redskap som alltid står framme på kjøkkenbenken og derfor er det viktig å velge rett. I sortimentet finnes holdere i ulike farger og materiale, fremst i rustfritt stål, tre og holdbart plast.


Her finner du også holdere som kan henges opp på veggen for plassbesparing. Legg til Kjøp og Hent. Et tørkestativ er nesten uunnværlig i ethvert hjem.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. MegaFlis fører en rekke produkter innen tørk og vask. Vi har produkter som klesstativ og tørkestativ , kleshengere, klesklyper og mer. Når vasken er ferdig, er det kjekt med et praktisk tørkestativ.


Vi har mange varianter av tørkestativer, både store og små. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Men hverken det på bildet eller Stolmen er vegghengt.


De står på gulvet og justeres til taket og kan skrus fast i taket og med stag inn mot veggen. Om en ikke fester det til veggen med stag blir det lit for raklete etter min mening.

Jeg skal ikke kjøpe dette systemet en gang til. Jeg ble litt skuffet over det. Mål sammenslått: x cm.


Nesten alle TøRkestativ På Vegg som er godt for familien fra spisestue med kjøkken er god. Muligens er mange for øyeblikket har trodde a TøRkestativ På Vegg kjøkken er rett og slett betydelig bygget i stedet for TøRkestativ På Vegg kanskje for en familie rom. Kan enkelt felles ned når den ikke er i bruk og vil dermed ta mindre plass.


Men hvor skal man ha det? Kanskje er du heldig og har et eget vaskerom med tørkeplass, men mange vil nok kjenne seg igjen i det evige tørkestativet i gangen, badet, soverommet eller stuen. Tørkestativ vegghengt 640x60mm hvit.


Jo tettere klesvasken henger, jo lenger tid tar det før det blir tørt. Dette tørkestativet passer på både større og mindre overflater takket være sin evne til å legges sammen, hvilket gjør at den også tar minimalt med plass når den ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg