torsdag 29. august 2019

Tjæralin terrassebeis pris

Merkevarene til lave priser. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året.


Det er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Les tester og omtaler før du kjøper. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet!


Forarbeid Underlaget må være rent og tørt før behandling. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Vis varer Tøm filter. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Tjæralin terrassebeis pris

Da får du mindre oppsprekkning og bedre motstand mot skitt. Tørk av det som ikke trenger inn i treverket. Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis. Da hjelper pigmentene til å beskytte.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Lyst på strøken terrasse? Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk.


Fjerner effektivt tidligere oljebehandling, fett, sot og skitt. Hvorfor er det viktig å vente til treverket er tørt? Fordi vått treverk ikke trekker til seg verken beis eller olje på riktig måte, og du kan ende opp med å låse inne fuktigheten i treverket. Terrassebeis Viser produkter. Fuktig treverk kan råtne etter en stund og hensikten med terrasseolje eller terrassebeis er nettopp å hindre dette.


Beisen danner film med høy glans og gir større slitestyrke enn vanlige terrasseoljer. Kontakt oss og snarveier. Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Fargerikes spesialutviklede interiørprodukter - Gir deg et perfekt sluttresultat. Testvinnende terrassebeis basert på de beste alkyder.


Kan også brukes på møbler utendørs av furu og gran. Vanntynnet terrassebeis med holdbarhet i opptil år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg