tirsdag 13. august 2019

Knotter til møbler

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Håndtak og knotter er små, men viktige innredningsdetaljer.

I tillegg til å gjøre det mye lettere å åpne skap og skuffer, er de med på å skape en enhetlig stil i rommet. Hos oss finner du dem i mange farger, former og størrelser. Har du gamle og brukte møbler du ønsker å gi et nytt liv? Med den rette knotten og håndtaket kan du gi nytt liv til gamle skap, kommoder, skuffer og annet møblement. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske.


Målet vårt er å tilby våre kunder knotter , håndtak, kroker, dørhåndtak og baderomsutstyr som både oppfyller en funksjon og er stilige i hjemmet! Møbler i høy kvalitet - til gode priser! Vi tilbyr raske leveranser og kvalitetssikrede produkter til ba møbler og kjøkken.


Dette produkter er på klubbtilbud.

For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak.


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Alle våre knotter leveres med skruer, skruene som passer til standard luke. Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken.


Vi har fristende varehus og god service. De er lette å montere, og kan høyne utseende på hvilket som helst møbler , fra å være kjedelig til være et blikkfang. Knotter bruker vi først og fremst på skap og skuffer. Det er runde, firkantede avlange, og helt spesielle knotter i utsøkt design.


Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil. Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger, knotter og knaggrekker. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter , knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Gi enkelt nytt liv til gamle og nye møbler ved å bytte knotter !

Noen ganger kan det være vanskelig å få frem fargen på knottene ved fotografering, les derfor også på fargens beskrivelse! Holk eller knotter for stolbein. Passer til elevstoler levert av Harald Krogsæter AS - minimumsbestilling stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg