mandag 5. august 2019

Planter til blomsterkasser

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Plassér plantene ut i kassen før du planter dem. Da er det lettere å se om det blir sånn som du vil ha det. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland. Plant tett, så får du en frodig verandakasse med en gang.


Til slutt fyller jeg på med jord der det er plass og gir det hele en klunk med vann.

Blomsterkasser er en fantastisk, og enkel måte å få blomster, planter og krydderurter i hagen. Med noen få hjelpemidler kan du skape et hyggelig område ute, som gir deg både en bedre arbeidsstilling i hagen, og som gjør det vanskeligere for snegler og kryp å nå plantene dine. Store og små utendørs blomsterpotter i forskjellige farger og stiler. Se hele utvalget utepotter på ikea.


Du kan også plante flerårige planter som rips, stikkelsbær, jordbær og markjordbær. Viktige forutsetninger - jor vann og næring. Bruk U-jord eller sommerblomstjord når du planter sesongplanter eller flerårige planter , og legg ca. Til planting av grønnsaker og bær anbefaler vi grønnsaks- og urtejord.


Balkongkasser uten bunnplater kan også stå over et fritt underlag, slik at du kan dyrke planter med store og lange røtter.

Vi anbefaler å kjøpe dreneringsmatter for modeller med bunnplate, slik at dreneringshullene ikke stopper. Hos BAUHAUS har vi et ganske bredt sortiment av espalier og plantekasser som er perfekte til å skape en innbydende hage eller terrasse. Produktene våre er av høy kvalitet og har lave priser, så handler du hos oss, gjør du garantert en god handel. Se også våre produkter til hagen hos ditt lokale BAUHAUS. Den kommer flatpakket, og du setter den sammen selv.


Når hagesesongen er over, kan den demonteres igjen slik at du kan lagre delene tørt og trygt til neste vår. For en drøm av en plantekasse! Den er dekorativ i seg selv, og har en liten hylle til utstyr (eller flere planter ) under.


Fås kjøpt blant annet her. Jeg synes det er penest å bruke planter i nesten lik høyde i blomsterkasser , men hvis kassen er lav kan det fungere å bruke planter med litt forskjellig høyde, sier Simonsen. En blomsterkasse med helgrønne planter kan bli veldig fint, med litt forskjellige teksturer og grønntoner. Spiselige blomsterkasser er hyggelig å ha.


Man kan plante nesten alle mulige urter og salater. Ringblomst, blomkarse og fioler er bare noen av spiselige blomstene som kan pynte balkongen. Jordbær, erter, paprika, agurk, og tomater egner seg også veldig fint til å pynte opp arealet ute, mener Brekke Spørck-Sem.


Start Hjem og fritid Hage Dyrke og plante Plantekasser og tilbehør. Smart Plastlokk til pallekarm. Av merker vi har inne er Elho og Cresent Garden.


Blomsterkassene kan brukes både inne og ute, og kommer i mange forskjellige farger og utforminger.

Horpestad Plantesalg holder til på Bryne, like utenfor Stavanger og Sandnes. Blomster og planter er fantastiske å ha på sine utearealer. Har du ikke så meget , eller har du kun en altan, kan det være en fordel med flotte blomsterkasser , hvor du kan plante blomster og planter i til at pynte ditt uteområde.


Slik planter du i krukkene Nå er det tid for å plante ute på terrassen. Sommerblomster i krukker og ampler gir oss mulighet til å skape en frodig terrasse eller. Velg planter som er lubne og frodige, ikke lange og slengete. Se gjerne også på røttene. Røttene skal være hvite og friske og jevnt fordelt i rotklumpen.


Jorden er også et viktig element for å få en vellykket planting. Vær kritisk med tanke på jordkvaliteten. Jorden bør kunne holde på fuktigheten og samtidig gi luft til planterøttene. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Vi bygger isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk og impregnert furu på bestilling etter kundens ønsker og behov, tilpasset deres uterom.


Våre ekslusive produkter er bygd for å vare, gi dine planter og blomster de beste muligheter for å leve og overleve den norske sommer og vinter. Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen. Krukker Blomsterkasse Her viser vi hvor lett det er, og hvordan du kan bruke slike materialer som ofte ligger igjen etter andre gjør det selv-prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg