fredag 30. august 2019

Smile brunstad

Bestill drømmeferien med Agoda. Moderne og tiltalende svingstol med chrom eller tre understell. Velg med eller uten vippefunksjon i setet. En tøff stol med et smilende uttrykk.


De fleste er regulerbare, og passer flott sammen med våre sofaer.

Leveres i mange forskjellige stoffer og farger. Mål: B H 1D cm. Rabatt gjelder i alle prisklasser.


Priset i prisgruppe 2. Modern och tilltalande snurrfåtölj med underrede i krom, ek eller bok. En tuff fåtölj med ett leende uttryck. En tjekket stol med et smilende udtryk.

Våre sofaer spenner fra små, nette modeller som passer i leiligheter og hytter, til romslige sofaer med mange sitteplasser. Designet på modellene varierer fra det. Han har tidligere jobbet med lederutvikling på Sjøkrigsskolen i Bergen og på Luftkrigsskolen i Trondheim. Treverk med detaljert fingerskjøting i armlenet gir det lille ekstra. STOLEN KAN LEVERES MED VIPP MOT ET TILLEGG PÅ KR.


Många av dem har utformats specifikt för att passa ihop med en eller flera av våra soffmodeller. Sovesofa – SKEIDAR Hos Skeidar finner du et stort utvalg av sovesofa til stuen eller gjesterommet. Takket være konstruksjonen kan man lett henge opp stolen på bordplaten. Stolen har understell med sving og vipp.


Comfy Stol Med Skammel kr 8. Hitta och köp brunstad smile hos Kelkoo. Jämför priser på brunstad smile och handla brunstad smile på nätet från bra webbutiker online. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Vi gjør nettet nyttigere!

Brunstad Sting Stol kr 16. En lätt och modern soffa med en tydlig relation till vår populära fåtölj Smile. Dette er en klassisk kvalitetsstol med svingbar fot sokkel i blank chrome. Minus på Sting stoler og Stream sofa. Minus på Delta stoler og Julie modulsofa.


Vi anvender cookies for bl. Detta är ett utställningsex, märken och slitage kan. Bordet gir god arbeidsstilling og er uavhengig av bevegelsene dine.


Svinges til side og slås ned når det ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg