mandag 26. august 2019

Konfirmasjonsbord blått

Rosa og blått er mye brukte konfirmasjonsfarger, men hvis konfirmanten har en favorittfarge er det hyggelig å kunne bruke denne fargen, enten i blomster eller tilbehør. Skal du pynte et bord til jente med rosa blomster har du et vell av blomster å velge mellom. Konfirmasjonsbord med blå blomsterdekorasjoner.


Blomsterdekorasjoner til konfirmasjonsbord , dåp, bryllup og andre festbord. Blått er flott – her er beviset! Festbord med blomster, lys og servietter i blått passer både til konfirmasjon og dåp.

Og selvsagt til hvilken som helst fest for den som er glad i blått ! Det er viktig at konfirmanten selv er med på planleggingen slik at dagen gjennomføres i tråd med konfirmantens personlighet. En av de tingene vi kanskje bruker mest tid på er hvordan festbordet skal dekkes. Denne helgen har jeg stylet og fotografert to konfirmasjonsbord for Mestergrønn.


Et bord til jente og et bord til gutt. I dag viser jeg flere bilder fra styling- og fotojobben jeg har gjort for Tilbords i anledning konfirmasjon. Mitt tredje forslag er konfirmasjonsbord dekket i sort og hvitt.


Bordet passer like fint til jenter som gutter.

Fargevalg synes hun også bør være gjennomtenkt, men det trenger ikke nødvendigvis være rosa eller blått. Bruk fargene du selv liker, eller dekorer for eksempel i forhold til årstid i stedet for kjønn, anbefaler hun. Gjør noe ekstra ut av feiringen og inviter hjem til et lekkert festbord.


Vi viser deg hvordan du pynter til konfirmasjonsmiddag i hvitt, blått , rosa eller grønt. Her finner du huskeliste til konfirmasjon. Denne huskelisten vil hjelpe deg med å planlegge festen etter konfirmasjons seremonien. Den er ment som et verktøy for å. I tillegg skal man dekke et festlig konfirmasjonsbord og pynte i lokalet. Dekk et personlig konfirmasjonsbord.


Heldigvis finner du alt du trenger av konfirmasjonspynt til å dekke et festlig konfirmasjonsbord og skape den riktige stemningen i festlokalet her hos Selskapsshop! For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Inspirasjon til konfirmasjonsbord.


Jeg har nå laget motstykke til dette ganske så rosa dekket, med inspirasjon til konfirmasjonstiden! Vår stylist dekker konfirmasjonsbord Vår stylist, Tine Bjørnsen, viser deg hvordan du dekker et utradisjonelt konfirmasjonsbord. Gi dine gjester en visuell appetittvekker!


Hvorfor ikke gjøre noe helt annet og utradisjonelt til konfirmanten?

I den siste varianten dekket Marcus opp et lekkert konfirmasjonsbord i toner av blått , grått og sort. Med det klassiske Märtha-serviset fra Porsgrund Porselen og nyheten EAT bestikksett i gull får borddekkingen den stilrene looken mange ønsker på festbordet. Her er et lekkert konfirmasjonsbord i blått og turkis som kan passe til begge kjønn. Vi har også tips til hvordan du lager fargetema med innbydelse,.


Dekorhyssing - Bakers Twine - meter - Blå. Dekorativ dekorhyssing som kan brukes til alt fra gaver til borddekorasjoner. Tråden er av bomull og vi har disse i mange forskjellige farger.


Endring vil ikke komme hvis vi venter på en annen person eller et annet tidspunkt. Vi er den endringen som vi søker. Sjarm og Glede har det du trenger for å pynte bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg