fredag 9. august 2019

Mobilglass

Knust mobil eller iPad skjerm? Danske forskere har utviklet en ny type glass som er svært sterkt og i tillegg kan reparere seg selv. PC reparasjonstjenester, Reparasjon, Prisliste (Arbeid), Prisliste (Reparasjoner), Timebestilling, Bedriftsavtale, Om. Vi bruker cookies for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettbutikk samtykker du til vår bruk av cookies.


Vi senker prisene igjen!

Sandefjor Vestfold. Vi utfører de fleste reparasjoner, uavhengig av årsak. Send inn eller lever inn på Vabakkjen 4. Info Reparasjon Trygg og rask service. Kom innom på drop in. Alle priser finner du under prisoversikten.


Kvalitetssikre deler Vi er svært opptatt av å benytte deler med høy kvalitet og lang leveti så du som kunde kan være trygg på at våre reparasjoner holder. Her får du fikset mobiltelefonen på timen. Du kan spare tid og penger på å bruke et usertifisert verksted.

Velkommen til Samsung Norge. Her finner du et bredt utvalg av innovativ hjemmeelektronikk og teknikk, deriblant smarttelefoner, tableter, TV-er, hvitevarer og mye mer. I MTP-butikken finner du alle typer tilbehør til Samsung-mobiltelefoner. Ta en titt på vårt store sortiment av produkter som vil forbedre funksjonalitet av din enhet! Jeg vil også befinne meg der.


Mobilglass vil fortsette i samme lokaler som tidligere. Litt tilfeldig at det på dagen år etter Hurtigruta bilglass nå ble et nytt salg av bedrift. Uansett er videre fokus for bedriften DEG som kunde. Tryg tilbyr fleksible forsikringer som dekker det du faktisk trenger.


Sammenlign forsikringer og beregn pris. Kjøp på nett og få rabatt. Behov for Samsung reparasjon? Snapfix fikser det for deg.


Besøk nærmeste avdeling for drop-in mobilreparasjon: Oslo, Asker, Drammen, Vinterbro og Lørenskog! Vi har sjekket hva du risikerer. LOfavør Kollektiv hjemforsikring er den eneste innboforsikring i Norge uten øvre forsikringssum.


I våre åpningstider kan du alltid komme direkte innom våre Drop-in verksteder. De fleste av moBilglass sine kunder er veletablerte verksteder som selv ikke driver reparasjon og skifte av bilruter.

Nettopp fordi MoBilglass har høy kompetanse, og det er forbundet med stor risiko om noe skulle gå galt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg