torsdag 15. august 2019

Tørketid lakk

Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje.

Søkte på tørketid og fant kun tråder om tørketid , ingen ga svar. En av trådene var det kun et svar med: les på boksen eller spør forhandleren. Men, kanskje noen her som kan hjelpe med å gi et svar, en gang for alle? Noen må det vel være, siden mange her driver med lakkering profesjonelt. Husk også at vanntynnede produkter har en begrenset motstand mot fukt-belastning.


LAKKERING MED SPRAYBOKS GRUNNING, BASEFARGE, TETTFARGE OG KLARLAKK. Alle tørketider forutsetter 20C og R. C, kan du varme opp sprayboksen og området du skal lakke, før du setter i gang!

Hvis du jobber i ett rom med lavere temp. Bruk gjerne en stråleovn eller lampe til å varme opp området du skal behandle. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Alkydbasert dekke til bil, båt, campingvogn og mer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo.


Maling og lakk til bruk på metall. Gir en slagfast emaljelignende overflate. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Metallic lakk bør alltid overlakkeres med klarlakk for best resultat. Klarlakken er støvtørr etter minutter og gjennomherdet etter et døgn.


Høy luftfuktighet gir lengre tørketid. Matt, varmebestandig lakk som klarer opptil 6°C, slik at den passer svært godt til f. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk.

Underlaget må være rent, rent, tørt og fritt for fett, såperester, voks o. Fete tropiske tresorter avfettes først med rødsprit, deretter slipes lett. Blanke flater vaskes med Jotun Husvask og mattslipes. Gammel løs olje eller lakk , fjerner du ved nedsliping. Folk fikk visst ikke Ødegård og blanda lakk til å tørke skikkelig hvis jeg forstod det riktig.


Jeg testa å blande i fjor når jeg holdt på og synes ikke det funka. Litt som olje og vann. Det ville liksom ikke blande seg skikkelig, og særlig i kombo med metallic lakk , synes jeg klarlakken gjorde at det bare fløyt enda mere rundt. Our website use cookies.


By using the website you are agreeing to out cookies policy. Click here for more information.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg