onsdag 28. august 2019

Trebitt terrassebeis tørketid

Trebitt terrassebeis tørketid

Merkevarene til lave priser. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Gjerne 1–mn avhengig av været. Tørketider Høy luftfuktighet og lav temperatur forlenger tørkeprosessen.


Trebitt 6tjærebrun. Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier: Relativ luftfuktighet (RH) Lufttemperatur °C 15. Se hvordan du beiser terrassen – på sekunder! Maling og beis - terrassebeis og vask. Terrasserens, terrassebeis , terrassefornyer, terrassevask, impregnering.


Gjør terrassen klar for sommeren. Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen. Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal. Treolje klar base liter Jotun 13- per spa Kjøp.


Taksitt grunning for metalltak 3l 66- per spa Kjøp. Terrassebeis tropisk tre 7l Harmoni 26- per stk Kjøp. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Slik skulle det ikke bli! Få rådene for perfekt beis. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter.


Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Det står også på boksen at det må være oppholde timer etter påføring. Mest sansynlig nedbøren som har ødelagt resultatet for deg. Har du vasket det vekk igjen, så er det bare å vente på en tørrværsperiode igjen.


Trebitt terrassebeis tørketid

Er det usikkert mtp nedbør, så bør du vente. Eksklusiv matt overflate med dypde og glød. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som er enkel å vedlikeholde.


Halvert tørketid mot tradisjonell vanntynnet beis. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Kan brukes ned til °C. Opptil tre års vedlikeholdsintervall.


Gir en ekstra hardfør finish. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Hvorfor er det viktig å vente til treverket er tørt?


Fordi vått treverk ikke trekker til seg verken beis eller olje på riktig måte, og du kan ende opp med å låse inne fuktigheten i treverket. Fuktig treverk kan råtne etter en stund og hensikten med terrasseolje eller terrassebeis er nettopp å hindre dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg