mandag 19. august 2019

Smarte ting til hytta

Sjekk våre geniale dingser som gjør tilværelsen lettere og festligere! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Design unike ting med dine fineste bilder og navn.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Har du strøm på hytta så behøver ikke de første timene etter ankomst å være iskalde. Fire ekstra noder kan kobles til for andre enheter. Nordmenn elsker å være på hytta , men vi elsker også dingser og smarte løsninger.


Om du ikke allerede har disse tingene allerede – her er smarte ting som gjør hytta enda mer komfortabel. Dette er en løsning mange har brukti en del år allerede, men den er fortsatt verdt å nevne. Er det stadig vekk noe som blir borte, og ikke minst på hytta hvor ting ikke har sin faste plass, så er det brillene eller bilnøkkelen.

Og hvor irriterende er vel ikke det, når du enten står på farten til å dra, eller endelig har fått satt deg ned med godboken. Men bare rolig, vi hjelper deg. Her er ting som berger hytteturen.


For dagene ute En god dagstur-sekk. Og har du småbarn på slep, ville vi valgt Fjellpulken Xpack 40L. Ved å kunne fjernstyre varmen på hytta har du full kontroll på at hytta har riktig temperatur og du slipper å bekymre deg for at noe fryser til is i løpet av vinteren. For å få fjernstyring av varme trenger du bare gjøre noen få og enkle grep. Alt du trenger er en kobling mot Internett og en smart termostat.


Slik får du toalett på hytta uten vann og avløp. Med forbrenningstoalettet El-dorado fra Sunwind blir hytteoppholdet mer komfortabelt. For å kunne installere El-dorado trenger man kun vanlig 2volt strøm.


Det spiller ingen rolle om man er milevis fra vann og avløp. Avfallet brennes umiddelbart etter bruk, og omdannes til miljøvennlig aske. I dag liker vi å gå for smarte løsninger på hytta – for det er nettopp det som gjør hyttelivet …ja, enklere. Les også: De beste løsningene for internett på hytta.


Smart har tatt en prat med to produktsjefer i Komplett, for å få deres beste tips til hvordan du kan løse vanlige hytteproblemer ved hjelp av smarte dingser.

Hyttetorget har mange spennende julegavetips. På denne siden ser du noen eksempler på våre varer og nederst finner du en oversikt over våre lagerførende butikker. Oppdag smarte , funksjonelle og morsomme ting du ikke visste fantes, men som hjelper deg i hverdagen. Ting for den nysgjerrige. Da kan det være fint å ha noen smarte triks i ermet for å gjøre oppholdet komfortabel.


For hva gjør du om strømmen går og alt du har er lommelykt på mobilen? Eller hvordan får du sokkene til å tørke i rekordfart etter skituren? Se smarte triks som er fint å kunne både i hverdagen og hytta i ferier i videoen øverst i artikkelen. Tiden da hyttetur var synonymt med spartansk ferie er over. Utedo, vaskefat og henting av brønnvann er for mange byttet ut med smarte løsninger på hytta – nettopp for å gjøre hyttelivet enklere.


Anbefales: De beste løsningene for internett på hytta. Vi gir deg tipsene til hvordan du kan gjøre hytta smart ved hjelp av gadgets. Smart Hytta er et ungt selskap som leverer Hyttemoduler, Husmoduler, Tilverket I solid trevirke og innebygget stålramme for selvbærende konstruksjoner.


Vi leverer våre moduler I Norge Vår filosofi er å bygge modulhytte med et enkelt og tydelig formspråk. Hvert feste kan tilpasses slik at du enten får plass til to par med ski eller et par. Lengden på stokken bør være ti centimeter skal du ha plass til et par og ønsker du plass til to par ski kan du legge til fem-seks centimeter.


Husk at den ferdig oppkuttede stokken skal inn i hullene. Enten du drar på ferie til hytta eller til en sandstrand i litt mer eksotiske omgivelser, er det noen ting du må ha med deg – og andre ting du skulle ønske du hadde med deg. Mange av dagens dingser faller kanskje i den siste kategorien. Men er det ikke meningen å ha det litt gøy på ferie også? Smarte Hytter AS har levert flere hytter til Lia hyttegrend på Gautefall de siste årene.


Smarte oppbevaringsløsninger er alltid velkomne på hytta , og særlig i de små rommene. Området under sengen står ofte tomt, utnytt det med en fleksibel hylle. Hyllen kan du lage selv, alt du trenger er en sponplate og noen små hjul. Eventuelt kan du kjøpe enkle plastkasser på Ikea og feste hjul under, det vil gi enda mer plass til. Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn.


Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv. Visst er det morsomt med smarte tilbehør til reisen? Smidige ting som forenkler reisen og som er kjekt å ha med på tur.


Her finner du nettopp slike produkter til reisen. Alt fra deilige reiseputer og smidige bagasjevekter til morsomme reisespill, powerbanks og smarte håndkler til solsengen som ikke sklir ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg