fredag 9. august 2019

Kjøkken huseby

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Dette har vært en reise fra høvelspon til laserpresisjon. Men ennå bygger vi kjøkken på skikkelig møbelvis. De la sjelen sin ned i arbeidet med DITT kjøkken.


Huseby Signatur EKTE HÅNDVERK.

Det koster ekstra, men de holder i mange år. Gjør et ekstra godt kjøkken kjøp nå! Kom inn så skal vi vise deg hvorfor. Vi tilbyr et bredt utvalg av tidløse og moderne møbler basert på klassisk skandinavisk design. Vinaigrette Et moderne kjøkken med et nøkternt formspråk.


Lekker kjøkkenløsning og veggseksjoner i samme design. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.

Lokaler med stor utstilling! Vi setter kvalitet i høysetet. Kjøkken Huset ligger sentralt på Mysen. Våre kjøkken og garderober er laget for å vare i flere titalls år.


I 1år har målet vært det samme, å tilby våre kunder personlig service og tidløse produkter av høy kvalitet. I tillegg kan vi tilby egenprodusert og måltilpasset kjøkken. Med over års kjøkkenerfaring er de kjent for sine høykvalitetskjøkken. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og treskuffer i oljet bøk for å nevne noe. Sort eikeplate følger med i prisen.


Her kan du velge mellom mange ulike farger og overflatebehandlinger. Det er også mulighet for skuffer og bakker i heltre. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Vi tilbyr garderobeløsninger fra den Norske kvalitetsleverandøren Rival. Hos oss finner du også et stort utvalg av hvitevarer fra Miele, Siemens, AEG , NEFF og BORA. Det er du ikke alene om, men mange frykter at et nytt kjøkken er synonymt med å endevende hele budsjettet - og mer til.


Da er den gode nyheten at det faktisk finnes rimelige, gode kjøkkenløsninger som både ser bra ut, og varer over tid. Kjøpsloven setter fristen til år fra leveringsdato.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg