mandag 26. august 2019

Knagg sølv

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Søt liten knagg fra House Doctor. Alle kroker og knagger som gjør det enkelt og holde orden på tingen i hjemmet. The Dots knagg , eik, liten 18NOK.


Dobbel sølvfarget gevirknagg - 9X11X16cm - Fjellbo Design skal være det naturlige førstevalget når du skal handle interiør til hytten på fjellet. KNAGGEREKKE I SØLV - KNAGGER.

Viser til (av produkter) SOFIES VILLA NETSHOP. Funksjonell knagg med to kroker i sølvfarget stål fra Millex. Flotte keramikk figurer som egener seg både som knagger, og som knotter på skuffer og skap. Man får med 2stk skruer, en hvis den skal brukes som knagg og en hvis den skal brukes som knott.


Vennligst vel størrelse i menyen over. Den har et sølvprint. Volum og vekt gjelder hele pakken. Da vil gleden bare bli forsterket når du henger den på en knagg i et individuelt design.

Har du flere favorittjakker? Da kan du med fordel velge en knaggrekke med plass til alle, eller velge flere knagger og kleshengere som kan arrangeres på en spennende måte på veggen – så holder du alltid styr på yttertøyet. Vi er en grossistbedrift. Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere. Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Informasjon Produsent. Reinsdyr knagg i antik sølv med knagger. Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere.


Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA. Her har designeren latt seg inspirere av den nye teknikken med stålbearbeiding og tatt frem solide og elegante knagger sammen med originale og moderne type kroker. Knott i glass og sølv - diamant. Søt knagg i rosa med hvit stjerne.


Zoom, rotation and videos features are not supported by your browser. Cumulus Denne frittsvevende veggkroken er både praktisk og flott å se på. Knagger kirsebær 5kr Kjøp.

Denne kroken er produsert av dolomitt-mineral og er formet som en sølvsky og. Pris: 2kr Fri frakt over 10kr RoyalDesign. Stumtjener Cypres knagger sølv Unilux. Designet i aluminium med tre muligheter for oppheng på hver.


Ved at du fortsetter å bruke. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg