fredag 9. august 2019

Klokke med romertall

Stort utvalg av klokker og ur. Lave priser og hurtig levering. Herreklokker, dameur, dameklokker, dykkerklokke, sportsklokker, sportsur og pulsklokker.


D kommer av IƆ og tilsvarende for M med CIƆ. Finn laveste nettpris her. Mille betyr forøvrig tusen på latin, uten at det er påvist noen sammenheng).

Det er endel usikkerhet om opprinnelsen til endel av symbolene og det finnes forskjellige teorier. Man kan uansett se likheten mellom romertall , etruskiske tall og hittitiske tall. Kjøp Romertall klokke wallstickeren fra kun 3kr. Flott og unik klokke veggklokke. Alle romertallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten.


Den er stor og vekker mye positivt oppmerksomhet på veggen. Selve romertallene er også blanke som speil. Farge: Sølv eller sort.

Den veggur med 3D-effekt 2. Klokke Sort Metall Romertall. Vi har et stort utvalg slike klokker. Veggklokke med romertall og sort ramme i jern. AA batteri, ikke inkludert.


Stor klokk av tre, utført i rustikk sort og hvitt, med store romertall. Quartz urverk Denne klokken går på batteri. På Trendhim har du alltid 3dagers returrett.


Vi ønsker å gi deg en fantastisk kjøpsopplevelse. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Og en ny klokke kan du skaffe deg enkelt og rimelig hvis du har lyst på litt forandring. En klokke er mer enn en innretning som viser tiden.


Og her er vi inne på enda et viktig poeng som kanskje mange ikke tenker på når det gjelder klokker for dame. For selv om en spesiell klokke er passende (og kanskje til og med helt perfekt) til sosial bruk, så betyr det ikke nødvendigvis at den passer i mer formelle sammenhenger. Ideelt sett burde en nok ha minst tre klokker.


Kombinasjonen mellom det naturlige og den mørk malte treet gir denne klokke et stilrent og tøft utrykk.

Romertall er et tallsystem som stammer fra etruskerne, og som ble adoptert og videreført av romerne. Tallsystemet har også dannet grunnlaget for flere latinske bokstaver. Med kalkulatoren under konverterer vi talle for deg.


Deler av det er sannsynligvis kommet fra etruskerne. Slik det ble gjort i mange andre kulturer, brukte romerne bokstaver til å betegne tall. Tallet ble skrevet med bokstaven I, tallet ble betegnet med V, med X og så videre, se tabellen nederst i artikkelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg