mandag 19. august 2019

Vindskjerm

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Vindskjerming Camping. Legg til Kjøp og Hent. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Givi A37N Vindskjerm Kawasaki VN9Classic - Sotet x 47. Givi A41N Vindskjerm Honda VT 7Shadow 53. Nettbutikk med motorsykkeldeler og utstyr til gode priser.


Merkevarer fra de største produsentene til din MC, moped eller ATV. Med en vindskjerm får du en lunere terrasse eller balkong, samt at den stenger for innsyn og kan skygge for sterk sol uten at du nødvendigvis mister all utsikt. Vindskjermer finnes i mange varianter, noen varianter kan monteres fast i platting og terrasse, mens andre kan flyttes mer fritt rundt.


UTTREKKBAR VINDSKJERM Tilpasses etter mål. Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett.

Levers i inntil meteres høyde og meter uttrekk. Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg. Levers med hvite eller grå profiler, velg mellom flere hundrede farger og mønster. Behov for vindskjerm ing?


Se vårt utvalg og bestill i dag! GH1 GH1 With Dromedille, Ryds, Scand 55 Seabird 50 Askeladden, Ryds. Har du en type skjærdgårdsjeep, kan vi hjelpe deg med å lage ny vindskjerm. Da kan du velge tykkelse, og farge på skjerm. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig.


Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Hos oss på Trademax finner du avskjerming og vindskjerm til deg og din uteplass. Det fungerer like perfekt å plassere en vindskjerm på selve verandaen, som i hagen eller på balkongen.


Alt av bobilutstyr, campingutstyr og mye til båt og hytte. Norsk nettbutikk for deg som liker camping-, caravan-, bobil-, hytte- og båtlivet. Uvurderlig på vindfulle dager.


Passer til Bålpanne og Fyrfat 60.

Pris er inkludert MVA og uten frakt. Pris kr 89Alle priser er veiledende utsalgspriser i kr. Vindavvisere fra den Tyske kvalitetsleverandøren ClimAir – Vår mest solgte vare gjennom tidene! Norge er et vakkert, men akk så forblåst land.


Med sol følger gjerne kald nordavind og da gjelder det å finne seg en lun krok til å nye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg