onsdag 21. august 2019

Klokke med projektor

Klokke med projektor

Projektor av høy kvalitet. Største leverandør i distriktet. Stort utvalg av projektor hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto!


Klokke med projektor

Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Ta bilde- og filmopplevelsen til nye høyder med lyssterk projektor fra NetOnNet! Gjør hver morgen til en enkel sak med noen av våre vekkerklokker! I utvalget finnes det lekre klokker , morsomme klokker , vibrerende klokker , helt vanlige klokker og heftige klokker med projektor som viser klokkeslettet i taket. LED-skjerm med inverterte farger.


Med justerbar projektor som viser klokken i taket eller på veggen. FM-radio med minne for radiostasjoner. Foretrekker du å våkne til siste nytt? Det kan ordnes med en klokkeradio.


Få en god start på dagen med Elkjøp og en hel verden av radiokanaler. En kul klokkeradio med projektor og vekkeklokke! Med Marvel Avengers-motivet passer den perfekt på barnerommet! Vi selger værstasjoner, vindmåler, barometer, termometer og andre værrelaterte produkter.


Søk etter klokke med projektor på Kelkoo. Sammenlign tilbud på klokke med projektor fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Det betyr at klokken har en innebygget projektor som lyser klokken på vegg eller tak. Bare vift hånden din foran klokken så lyser den klokken der du vil.


Klokke med projektor

Det er også mulig å justere hvor kraftig projektoren skal lyse. Power er varemagasinet med det siste innenfor moderne teknologi. Våre vekkerklokker og klokker som kan henges på veggen kommer fra kjente merkeprodusenter. Stadig flere projektorer kommer med mulighet til å vise 3D-bilde og mange kommer med 3D-briller inkludert. D-film har blitt stadig mer populært på kino og om dette er noe du selv har et stort ønske om å ha hjemme i stua er det viktig å velge en projektor med lite problemer med såkalt 3D crosstalk, populært kalt ghosting.


Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Med denne klokkeradioen har du alltid full kontroll over tiden.


Våkner du om natten, er det bare å kaste et kjapt blikk på veggen eller taket for å se tidspunktet. Multistasjon – Klokke , temperatur, alarm, dato og hygrometer. Alt fremvises på en digital skjerm med farger. Klokken har også en prosjektorklokke-funksjon.


Spesifikasjoner: Batteri stk AAA (medfølger ikke) Klokke Alarm Dato Temperatur Luftfuktighet Digital skjerm med farger. Les tester og omtaler før du kjøper. Denne kule vekkeklokka med projektor og radio har et barnevennlig og morsomt Disney Frozen-motiv, og passer inn på ethvert barnerom! Hydraulikkolje kan ta opp store mengder vann uten at det fører til problemer. Du kan installere en sensor som måler relativ fuktighet 0-1.


Klokke med projektor

Radiostyrt projektor klokke som projekterer vekselvis tid og temperatur i taket. Med dette digitale vækkeur med projektor og LED-lys kan du både se klokken på uret og i loftet. Vågner du om natten, trykker du på uret, og klokken vil vises i loftet i sekunder.


Et flot og elegant design i ABS plast med display og med farveskiftende lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg