mandag 12. august 2019

Sand jotun

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Er en varm beige tone.


En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger.

Sans er en gulaktig beige tone. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone. Se matchende farger her. Blek Sand – en gråaktig beige tone. Denne oppleves som en dempet og litt grålig beigetone.


Nydelig farge til den som ønsker en harmoni mellom grått og beige. En gråaktig beige tone. Fargen er dempet, lun og grålig beige.


Denne fargen vil fungere som en spennende gyllen farge inntil de velkjente.

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Den oppleves som en litt grålig beigetone, og er altså mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Fantastisk fin på store flater som her.


En pastelldrøm av en blågrønn tone. Perfekt støvet og diskret. En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning.


Høyt elsket, – med god grunn! En lun, brun favoritt hos mange. Marrakesh kan skape spenning i et lyst beige interiør, og den skape eleganse på et kjedelig soverom. Men dette vurderer du selv ved å innhente en stor fargeprøve, eller kjøpe inn en fargeprøveboks. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.


Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg