torsdag 22. august 2019

Knax knaggrekke

Knax Knaggrekke - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Last ned veiledende priser eks. Knax knaggrekke er praktisk og tar liten plass.


Finnes i flere lengder og farger.

Knaggrekken er laget i tre med metallkroker som er enkle å felle ut når du har behov for å henge opp ytterklær eller vesker, og når den ikke benyttes tar den minimalt med plass. LoCa producerer KNAX , HANX og Zjup: knagerækker, hattehylder, skohylder, spejle, bøjler og stumtjenere. Knax veggtjener i såpebehandlet eik med grå eller sorte kagger. Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere.


Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA. LIVING Knagg, messing 18NOK. Knax fra LoCa er en absolutt favoritt blandt oss her på Verket Interiør.

Praktisk knaggrekke som tar liten plass, men er fortsatt like dekorativ med sin stramme form. Den har nedfellbare kroker akkurat som de øvrige Knax -knaggene, men denne varianten er laget i Corian - et slitesterkt komposittmateriale som vanligvis benyttes til kjøkkenbenker og oppvaskkummer. Kommer i flere størrelser og farger. En smart knaggrekke som tar minimalt med plass.


Krokene vippes lett ut når du skal henge opp din lue, skjerf, veske eller jakke. Det fine med Knax er at den ikke bare er slank og kompakt, men er også tilgjengelig i mange forskjellige utførelser. Knax passer perfekt i alle rom, uten tilsynelatende å ta opp noe plass selv.


Praktisk og enkel knaggrekke med knagger fra Iris Hantverk i 1 bjørk. Denne knaggrekken passer fint på kjøkkene, på soverommet, i gangen eller på badet. Avstanden mellom knaggene gjør at du kan kombinere flere sammen uten å få veldig synlig skjøte.


Enkel å male om hvis du ønsker å gjøre den mer personlig. Velg mellom vegghengte knaggrekker og frittstående kleshenger i en mengde ulike utførelser og stiler. Vi tilbyr også entrémøbler som vakre sko- og hattehyller, samtidig en sittebenk med knaggrekke. Gjør hverdagen lettere med smarte og dekorative kleshengere fra Trademax! Knax Vannrett knagger fra LoCa er en knaggrekke som tar minimalt med plass når den ikke er i bruk.


Knaggene, som fjærer og tåler høy belastning, felles enkelt ut når du vil henge opp et plagg. Alle knaxprodukter er håndlaget.

Du kan bestille alle utførelsene gjennom oss. La klesknagger på veggen hjelpe deg med klærne! Sjekk priser på knagger knaggrekke knax. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp knagger knaggrekke knax billig i nettbutikkene.


Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg