tirsdag 10. oktober 2017

Smarte vaskerom

Alt passer ikke for alle, og de fleste vaskerom er ikke store nok til å romme alt man skulle ønske seg, men her kan du plukke favoritter og gode tips for akkurat ditt behov. Et vaskerom består som regel i utgangspunktet av en vaskemaskin, en tørketrommel og en utslagsvask som kan brukes til håndvask, skylling og fylling av vaskebøtter. Et vaskerom kan være så mangt – alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.


Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene som gjør rommet funksjonelt! På neste side i denne artikkelen får du se alle de smarte tipsene for å få et praktisk vaskerom.

Vaskerom for hele familien. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering.


HER FÅR du smarte tips til hvordan du stryker perfekte skjorter! God arbeidsplass på vaskerommet. En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom.


Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt).

Ditt vaskerom fra Epoq skal være fleksibelt og praktisk, og derfor har vi mange smarte løsninger til din vaskeromsinnredning. Utnytt plassen i skaper og skuffer. De beste tipsene til et ryddig vaskerom. Vi trenger plass til å sortere klesvasken og brette de nyvaskede klærne. HENG PÅ DØREN: Du finner mange praktiske knagger, kroker og anheng som kan festes på døren - smart måte å utnytte vaskerom -plassen på.


Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Finn inspirasjon hos Elkjøp og bestill en gratis tegnetime i dag. Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet. Hadde veldig mange krav og ønsker.


Alle garderobeskapene skulle stå der. Skjulte skittentøyskurver, stk slik at tøyet blir sortert med en gang. Dør inn fra både bad og gang.


Vi har fokusert på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne velge akkurat det som passer deg og dine behov, og for at alle skal kunne sette sammen sitt drømmerom. På disse sidene skal vi prøve å hjelpe deg å sette sammen et vaskerom med en komplett oversikt over enkeltproduktene som er i sortimentet.

Systemet er spekket med de samme smarte funksjonene som det vegghengte systemet. Resultatet er et funksjonelt og hyggelig vaskerom med masse oppbevaringsplass i uttrekkbare kurver og luftige hyller. Gulvet er frigjort og er enklere å holde rent.


Nysgjerrig på Freestanding? Les mer her Fire veier til smart oppbevaring. Den gjennomsnittlige størrelsen på et vaskerom er på omkring kvadratmeter, og mer plass trenger du ikke for å få en god og funksjonell innredning.


Uansett om vaskerommet ditt er lite, stort, firkantet eller avlangt, bestreber vi oss på å designe en smart vaskeromsløsning som gjør det til en fornøyelse for deg å bruke tid på rommet. Vi har også en egen temaside om oppussing av bad hvor vi har samlet mye informasjon Vurderer du å gjøre noe med både bad og vaskerom , er e-boken vår Slik planlegger du nytt bad , verdt å se på. Der defineres ba dusjrom og vaskerom som våtrom, og på våtrom skal vannskadesikkerheten ivaretas. I praksis betyr dette i de aller fleste tilfeller at du på et vaskerom må ha sluk, gulv med fall mot sluk og våtromsmembran som sikrer skade på omkringliggende bygningsmasse, sier Karlsen.


Ingen bad rett over, men har et bad også i 2. På skissen er rommet ca kvadrat (omtrent 4xmeter) Ønsker oss klessjakt, men det blir i såfall mellom fra badet i 2. Dette badet har skjult vaskerom. I skap og skuffer skjuler det seg et fullblods vaskerom !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg