mandag 16. oktober 2017

Små vaser søstrene grene

Hva skjuler seg bak trenden? Derfor arbejder vi på at forbedre oplevelsen for vores brugere, når de besøger os på vores sociale medier og vores hjemmeside. Vi leser alle henvendelser på facebook daglig med stor flid og glede. Anna og Clara offentliggør altid hvor og når de åpner sin neste butikk. Variety is the spice of life,” as Anna says, although some items are included in the permanent product range.


Søstrene Grene ’s wonderful assortment.

Anna har designet små vaser som, sammen med håndplukkede blomster, kan friske opp resten av interiøret Deres litt. Vært på shopping idag og handla inn små vaser til single roser og telysestaker for en slikk og ingenting! De er i klart glass, og jeg spinner hamptråd rundt de som en helt. Det blir perfekt til vårt maritime bryllup!


Nå har de gjort det igjen! Denne sesongen har søstrene skapt en ny interiørkolleksjon, som er inspirert av den minimalistiske stilarten, det rene og det pene - som kjennetegnes av kontrasten mellom det myke feminine, det stramme arkitektoniske og det. Til søstrenes forestående festligheder har Anna dekoreret små glasophæng med sukkulenter.


Se videoen og opdag, hvordan De kan tilføje et grønt og kreativt element til festen.

Materialer: Glasophæng, pris pr. Alle produktene selges så lenge lageret rekker. Camomilita (rangert ganger with average rating of 0) I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene. Butikken mottar hver uke en mengde nye produkter, hvorav mange kun selges i en kortere periode.


Forandring fryder, selv om det også føres produkter i et fast sortiment. Likeledes informerer søstrene om spennende, nye produkter og besvarer alle henvendelser med stor flid. SOFABORDENE ER TILBAKE Endelig! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Noe skraper på det sorte, men kan fint males over eller tusje over flekkene. Kan hentes på Lund i Kristiansand. La de kjære små fordype seg i fantasirik lek med søstrenes dukkehus som er.


Små , yndige glassfigurer De kan vise frem sammen eller hver for seg. Perfekt som en liten adventsgave, synes Anna. Hvem blir så heldig å få slike små.


Lag små skattekister til ferieminnene Hjelp barna med å forvandle melk- eller juicekartonger til små. Akkurat nå kan De gå på utkikk etter vårens blomsterfavoritter i hagen, sier Anna mens hun gjør klar de strukturmønstrede vasene.

De er fine og organiske i formen, og er pæne både med og uden blomster. Vaserne kan sælges både sammen og enkeltvis. De har ingen skår, hakker eller andre mærker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg