tirsdag 17. oktober 2017

Matt spraymaling

Matt spraymaling

Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Matt spraymaling

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust? Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler. Quick Bengalack Varmebestandig spray er en sort matt spraymaling som tåler hele 650° C. Utmerket til griller, eksosanlegg, gressklippere, ovner, periser mm.


Gir en frostet overflate på glass! Ikke egnet til isopor. Etter bruk, hold flasken opp ned og spray slik at munnstykket blir rent. Slip overflaten og rengjør den, den skal være tørr og fri for fett.


Matt spraymaling

Spray med en avstand av ca. Kjøp Dupli Color spraymaling svart matt 4ml online hos BAUHAUS. Hurtigtørkende spraymaling med god dekkevne.


Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. The document has moved here. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Tyrilin Matt Beis finnes i tidsriktige farger hentet fra fjellets fargepalett.


Beisen er vanntynnet og basert på alkyder, forsterket med akryl, og tørker raskere enn tradisjonell oljebeis. Butinox Futura Soft Look har ingen glansrefleksjoner, og flaten vil alltid fremstå jevn, matt og vakker. Kler veggflater av mur, gips, spon og strie. Det gir en matt effekt, men blank nok til greit renhold.


Glansgraden Kan anbefales i en entrè eller barnerom for lettere vask. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Vi tilbyr panellakk og spraymaling fra Nordsjö. De ulike spraytypene vi har i vårt sortiment kan anvendes på metall og treverk.


Matt spraymaling

Klarlakk som ikke gulner. På allerede lakkert overflater vil den gi ekstra beskyttelse og matt finish. Støvtørr på minutter. Kan brukes på de aller fleste overflater som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg