fredag 13. oktober 2017

Nordsjø fargekart

Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Se fargekolleksjonen. Forgotten your password?


Nordsjø fargekart

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Bli inspirert til å gjøre litt forandringer hjemme her!


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. One Super Tech er en selvrensende dekkende akrylmaling for maling på trefasader. Fargekartet heter Simply Colourful og skal inspirere dem som våger og vil ta et mer bevisst valg enn det enkle ubrutte hvite.


Nordsjø fargekart

Se vårt nye fargekart ! Og finn dine nye farger. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Nytt fargekart i samarbeid med NID. Vi hjelper deg med alt fra printannonser til digitale annonser på nett og mobil.


Lokale medier er nært og relevant i folks hverdag. Nordsjø Media når ut til 114. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Farger til både interiør og eksteriør. LADY fargekart med lameller som viser ton-i-ton og vakre kontraster.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Sett sammen farger fra samme rad eller kolonne. Den helt unike fargeopplevelsen får du med vår nye LADY Pure Color, som er enda mattere enn før, for å gi et mer eksklusivt utseende. Bruk fargene til å sette en stemning.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. De tre første av bildene under er fra butikken Palma på Skøyen som har pusset opp lokalene sine med farger fra vårt fargekart.


Nordsjø fargekart

Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Beisen trenger godt inn i treet og forhindrer fuktopptak og sprekkdannelse. Pigmentert beis forlenger treets levetid. Vi er en butikk som selger maling, gulv og tapet.


Alle våre ansatte er genuint interessert i oppussing, gjør det selv og farger. Det er helt nødvendig å ha et nøyaktig system som beskriver fargen entydig. Ber du en skoleklasse fargelegge en kjole r. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone.


Nordsjø fargekart

Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg