torsdag 19. oktober 2017

Lys antikk fargekode

En svak varm beige tone. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult. Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone. Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger. Lys Antikk – en svak, varmbeige tone.


Sjel – en svak gulaktig beige tone. En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Fargevalget må jeg bestemme meg for innen fredag 20. Vi valgte lys antikk til alle vegger i huset vårt.


Vi har også industrimalte, hvite lister. Da vi begynte å male, så veggene ut til å være mye gråere enn jeg hadde tenkt (vi hadde tidligere hatt lys antikk i stuen der vi bodde før). Vi ble heldigvis godt fornøyd med det ferdige resultatet.


Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Lys , varm, rødaktig beige. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Her snakkes det om to forskjellige farger med navnet lys antikk. Jotun sin har ingen rødhet i seg, det ser man av fargekoden som ble presentert tidligere i tråden, mens Gjøco sin har rødt i seg som man også ser ut i fra gjøcos fargekode som ble gitt av ts. Følgelig er kun den ene lyse antikken lik den latten du fikk, Smaragd.


Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. Silja Skogstad Tuv ‎ to Jotun LADY. Fargekoden sier at det er svart og farge, så den er helt nøytral lys grå.


Farger som Lys Toscana er på vei ut. Her er industriens variant av hvit. Den er også helt nøytral. Tonen er lys og varm med en klar dreining mod gyllen.


Lys antikk fargekode

Vil du være helt sikker, så tar du en telefon til Scanox i morgen. Jeg anbefaler denne artikkelen hvis du vil lære å lese fargekodene. Vil også bruke lys antikkgrå på noen vegger.


Da bør vi kanskje ha fargekode bomull på lister og vinduer? LADY 4LYS ANTIKK – en varm rødaktig tone. Står fint til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som varme bruntoner. Hvitt er altså ikke bare hvitt, men heller et hav av små viktige nyanser som ofte danner grunnlaget for våre interiører.


Et godt gjennomtenkt fargevalg skaper gode harmonier i hjemmet. Det er mange røde hus i Norge. Vi opplever rødfargen som klassisk og tradisjonell, det kjennes trygt og godt.


Rødfargen egner seg godt både på tradisjonelle hus, funksjonalistiske hus fra 5o-tallet og til moderne arkitektur. Rødt er en snill farge mot det grønne i naturen. Valget står nå mellom tidløs og lys antikkgrå på soverommet. Svar fra Hyttetorget Hei takk for henvendelsen. Har dessverre ingen fargekode på dette produktet da det er en dekorvoks og ikke en maling.


Lys antikk fargekode

En farge blir påvirket av omgivelsene, og om en setter to farger sammen vil de se. Nydelig sammen med så å si alle puddertonene du ser i dette fargetema. Gjør seg best inntil Klassisk Hvit på detaljene.


En dus, pudret tone med klare røde undertoner. Fargenavn i X– sortert etter nyanse. Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større. En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen!


Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve. OBOS Eiendomsmeglere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg