tirsdag 24. oktober 2017

Butinox no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Prøv vår interaktive fargevelger.

Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Scanox Meny Hovedmeny. Malingen inneholder filmkonserverende midler som reduserer risiko for overflatesopp.


En løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling som kan benyttes på flere type underlag, enten det er slettvegg, panel eller list. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet.


Veggen, terrassen eller hva det måtte være vil snart forvandles fargemessig.

Butinox –trygghet og fargeglede. Når du er ferdig har du skapt et helt nytt uttrykk. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig.


Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Gir ingen fiberreisning. OBS har tilbud på oljedekkbeis fra butinox , til 64- for liter.


Har god erfaring med butinox futura. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre. Nettlager Selges ikke fra nettlager. BUTINOX TAVLEMALING B-BASE 68L.


Det er ikke nødvendig å forbehandle med grunning, og oljebeisen gir ingen fiberreisning ved påføring.

Oljebeisen trenger godt inn i treverket med sine spesialoljer for å motvirke oppsprekking, og i tillegg inneholder den film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Ingen andre malingsmerker kan skilte med bedre totalbeskyttelse. Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur.


De anvendte pigmenter og bindemidler giver en meget god vejrbestandighed og lang holdbarhed. Den er vanntynnbar med en meget god farge- og glansbestandighet. Endelig har det kommet en tavlemaling i fargene du ønsker!


Regner med at prisen kommer ned på samme nivå i år også, selv om det er tapsprosjekt for butikkene. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Farger skaper karakter og stemning. Hva ønsket kunden seg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg