onsdag 11. oktober 2017

Naturmaling

Se vår personvernerklæring. Biofa Norge - maling for livet. Den er produceret ud fra bæredygtige principer og naturmaling er samtidig Indeklimamærket. Den fås Hvi Hvid extra og naturhvid.


Naturmaling , er maling uden MI.

Som for annen maling kan en del av innholdsstoffene gi allergi, for eksempel sitrusoljer og harpiks. Maling, farver, olie og lak fremstillet økologisk. Miljøvenlig maling godt for sundt indeklima, mennesker og natur.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Adrians naturmaling er basert på naturlige råmaterialer.


Bievoks, plantevoks, harpiks og planteolje.

Gode tips for deg og miljøet Når du kjøper nytt må du tenke på hva du gjør med det gamle. Det er miljøskadelige stoffer i både små og store elektriske apparater. Adrian’s naturmaling : I dagens raskt utviklende verden der det ser ut til at vi har den perfekte løsningen på et hvert teknisk problem, er folk mer bekymret for bevaring av naturlige ressurser, fornybare rå materialer og miljøvennlige forhold.


Serien er et alternativ til konventionelle malerprodukter, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik. Det er mye å tenke på når man pusser opp hjemme, spesielt når det gjelder barnerommet men selvfølgelig også i resterende rom i boligen. Så enkelt slipper du vannskader hjemme 08. Vi leverer linoljemaling, kalkmaling, sioo-x treimpregnering, bygningsvernartikler, pensler m. Lukten er litt spesiell, nesten som sitron, men man får ikke vondt i hodet av å male med dette. Im Fokus liegen Wohngesundheit, kologische Vertr glichkeit, bio high-tech und.


Oljebaserte bygger vanligvis på linolje. Noen er basert på eggoljetempera (obs risiko ved allergi mot egg). Livos er forsynt med komplett varedeklarasjon). Wibo Emulsjon er en matt maling til vegger og tak som kan males på alle flater.


Den er en ren naturmaling uten akryl eller lateks, og fri for avgasser. Vi tar forbehold om oppdaterte priser på siden. Ved uoverensstemmelser er det pris iht.

Kontakt kundeservice på tlf. Gunilla Wieslander skriver i brev at hennes avd (se litteraturlisten) har observert problemer både hos yrkesmalere og brukere av lokaler som er malt med slike malinger. Tyske Livos selges i Norge. Leinos og Auro er andre merker.


Deres oljemalinger uten appelsinskallolje anbefales. Luft godt under og etter malingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg