fredag 6. oktober 2017

Interiør horten

Tekstil og interiør til hjemmet. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. I butikken vår finner du bilder,.


Gå til søk Gå til resultat.

Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Gaveartikler - Detalj.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser.

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Rebekka har en genuin interesse for interiør og har alltid kreative løsninger. Firmaet tar på seg alle slags interiøroppdrag til privat bolig, bedriftsmarkedet og boligstyling før salg. Vakre gardiner gjør flotte vinduer enda vakrere og er med på å fremheve interiøret i ditt hjem.


Har du allerede masse farger og mønstre, kan det være lurt å velge gardiner i mer nøytrale farger, men hvis du allerede har nokså nøytralt interiør , kan spreke farger på gardinene endre rommets inntrykk ganske betydelig. Hvor synlig er din bedrift? Inspira interiørkontor Boligstyling og interiørkonsulenttjenester.


Inspira Interiørkontor er drevet av Rebekka Kronborg, som har lang erfaring som interiørkonsulent. HortenVis veibeskrivelse. Friberg Bygg og Interiør AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Rask og enkel handel på Ellos.


Hos oss finner du en stor gulvavdeling med parkett, laminat, tepper og belegg. Vi representerer leketøyskjeden Yes! Vi leker, og utstyrskjeden Traktøren Kjøkkenutstyr.

Reviews Når jeg kommer inn, får jeg en cafeteria følelse før Jeg. Utviklet av Susoft AS. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.


Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg