onsdag 18. oktober 2017

Blomsterkasser i stål

Cortenstål er en type stål med en ekstra sterk legering som beskytter seg selv med ett utvendig rustlag. Stålet er temperaturbestanding, og ruster i mindre grad enn annet stål. Dette kombinert med lang levetid og denne spesielle rustfargen er det som gjør at denne typen plantekasser og andre produkter så populære i dag. Med noen få hjelpemidler kan du skape et hyggelig område ute, som gir deg både en bedre arbeidsstilling i hagen, og som gjør det vanskeligere for snegler og kryp å nå plantene dine. Blomsterkasse og plantekasser for park eller uteområdet.


Store og romslig plantekasse gir gode vekstvilkår.

Vi har frittstående og robust blomsterkasse i cortenstål, i aluminium, i rustfritt stål. Model City Plus Plantekasser produsert i Corten stål , den nyeste trenden på markedet - for inne og utebruk. De vil ruste op til en gylden rød farve, der passer godt ind i naturens farver. Corten holder bedre end jern, da det kun ruster i overfladen.


Corten stål har fået en overflade legering, som gør at den har en længere holdbarhed end andre materialer. Højbed i massiv stål. Flotte blomsterkar eller vandkar i jern til haven, terrassen eller andet.


Stålkar i massiv 5mm jern der ruster og får en flot rødbrun farve.

Passer rigtig flot i haven enten som vandkar eller som blomsterkumme i stål. Vi fremstiller jernkar efter dine ønskede mål. BEDD plantekasser og høybed i stål , kan enkelt kan settes sammen på spennende måter.


Egnet for balkong, terrasse og hage. Norsk design og produksjon - og 10. Plantekasser og blomsterkasser i prisvinnende design Land er de originale modulære plantekasser som lett monteres i mange forskjellige former og med tilbehør som hjul og sneglegjerde.


City Plus store blomsterkasser i cortenstål med inkludert selvvanningssystem. Vedlikeholdsfrie blomsterkasser. CorTen stål er et sterkt og værbestandig type stål som dekker seg med en beskyttende lag rust når det står ute.


Det beskyttende lag med rust sørger for at vanlig korrosjon ikke klarer å ødelegge materialet. Store blomsterkasser i aluminium ved Stavanger stadiublomsterkasse-alu-1- small. Fargevalg: oxid og bly – se. Potter og blomsterkasser. Du trenger ikke å ha en stor hage for å få vakre blomster.


Alt du trenger er en veranda eller en trapp der du kan plante i krukker. Har du et gelender, kan du pynte det med en blomsterkasse, og du kan selvsagt feste blomsterkasser under vinduene. Dette gir deg mulighet til å dyrke urter, blomster og til og med.


Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen.

Havekrukkerne er produceret hos metalvirksomheden, KK Metal i mm tykt galvaniseret stål og er således robust og. Mye av vårt fokus er på produkter med huller i som gitterrister, trappetrinn av gitterrist, perforerte plater, sveiset- og kreppet gitter, vevet metallduk, strekkmetall osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg