fredag 27. oktober 2017

Bomull jotun

En gulaktig hvit tone. Denne fargen er ofte benyttet som standadrfarge på ferdigmalte vinduer, dører og listverk. La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.


Tidløs fungerer til både Egghvit og. En svakt grålig hvittone.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Inneholder litt grønt noe som gjør den perfekt sammen med blå, grønne og mintaktige farger. Jotun LADY svarer: Hei :) Vi hjelper deg gjerne, men først må vi få avklart hvilken NCS farge det står i beskrivelsen. Lurer nemlig på om det har blitt noe feil i NCS koden i spørsmålet ditt. En av våre mest populære lyse beige toner gjennom tidene.


Den oppleves myk og behagelig i kombinasjon med okertoner samt lun og varm sammen med rødtoner. For å gå litt konkret til verks, skal jeg her hjelpe dere å finne den perfekte hvitfargen på lister og detaljer. Lekker til lune grå, beige.


Slike gylne hvitfarger vil virke gule når de er kombinert med kjølige nøytrale gråfarger.

Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Hvilken hvitfarge passer til hva? Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange?


Bomull , egghvit eller klassisk hvit? Her er ekspertenes gode råd! Står fint til en mengde farger med gule og varme undertoner, som klassiske beige toner osv. Det finnes mange ulike hvitfarger. Hvilken nyanse av hvit du velger, er med på å påvirke fasadefargen din.


Visste du forresten at Jotun har lansert en ny malingstype, spesialutviklet for hvite hus? Dette er en gulaktig hvit-tone. Hva ville dere gjort? Det må jo være andre her som har hatt samme dilemma. Tusen takk for tilbakemelding.


Velger du Chi på veggen, kan du gjerne ha samme farge på lister og detaljer, og kanskje heller variere litt i glansgrad.

Om du ønsker ett diskret og elegant uttrykk velger du svake kontraster med ton-i-ton farger. Arkitektur med mange detaljer tåler ofte flere farger og større kontraster enn moderne hus i stilren arkitektur. Står flott til alle tradisjonelle beige toner, samt gråtoner med svakt gulaktig preg. Malingen har ekstremt lavt skittopptak som gjør at huset holder seg hvitt og pent i år etter år.


I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg