fredag 6. oktober 2017

Quick lakk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Gjenbruk er i vinden som aldri før.


Oppussing av brukte møbler og gamle gjenstander er ikke bare miljøvennlig, det er også ideelt for deg som er student på budsjett.

Du har derfor mulighet til å finne din yndlingsfarge, den som passer best til ditt prosjekt. Spraymaling er utrolig enkelt! Finn din favorittfarge i vårt store fargeutvalg.


Her finner du inspirasjon til ditt neste DIY-prosjekt! Grunningen kan også brukes som toppstrøk, - da må den påføres med tre strøk. Gir en flott, blank og slitersterk overflate i den fargen du ønsker deg. Påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray!


Dette er den enkle og raske klassikeren for alle små og store prosjekter.

Det går mot mørkere tider, og små riper og bulker har mest sannsynlig dukket opp i løpet av sesongen. Kulden og veisaltet som kommer med vinteren kan gjøre vondt verre for slike skader. Vi ser etter dyktige utviklere med hovedfokus på front-end og kompetanse som bidrar til å gi våre kunder den beste brukeropplevelsen med tredje generasjon av vårt ERP system.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! La deg inspirere av dette utvalget, eller bland din egen nyanse hos en av våre forhandlere. Husk at fargegjengivelser på skjerm kan oppleves annerledes i virkeligheten. Gjør et prøvestrøk før du maler, så er du sikker på at resultatet blir akkurat som du ønsker. Vi utfører lakkering og reparerer kun området der skaden er.


Bilen får ingen fargeforskjell og man bevarer bilens originalitet. Bruksområder: Benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og hardplast. Universallakk til metall, tre og hardplast.


Rommet det hele står og tørker i holder tett under grader. Small to Medium Area Repair Techniques” omfatter kostnadseffektive, raske og miljøvennlige bilreparasjoner. Enten det gjelder lakk , bulker, steinsprut, interiør, felger eller glass. Din leverandør av lakk og maling.


Stort utvalg og rask levering. Alle biler får steinsprut.

Vi tetter lakksårene før rust får mulighet til å utvikle seg. Vi sliper ne behandler og lakkerer før større skader oppstår. Nettbutikk med Norges bredeste utvalg innen billakk, verktøy og tilbehør. Alt du trenger til lakkering, rustbehandling, karrosseri, bilpleie og mye mer. Alkyd lakk har myk overflate og har lang tørketid.


Jeg har lakkert motorsykkelen min med Motip acryllakk. Acryllakk tørker fort og gir en hard og slitesterk overflate. Resulatet ble meget bra, ingen renner eller uregelmessigheter, da jeg har endel erfaring.


Quick spraylakk er alkydlakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg