onsdag 25. oktober 2017

Biltema terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Løst, porøst og nedbrutt tre fjernes. Påfør terrassebeis med pensel, dypping eller klut, til underlaget slutter å. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Testvinnerne er Teknos Nordica Eko, Rusta Premium fasademaling og Biltema Trefasade V. For første gang har vi også sammenliknet priser og ser tydelig at dyrest ikke alltid er best, sier Folksams holdbarhetssjef, Karin Stenmar. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt.


Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat. Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Renser og bleker i en prosess.


Biltema terrassebeis

Forbedrer toppstrøkets levetid. Benyttes ufortynnet, og etterspyles med vann. Kontakt oss og snarveier. Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis. Da hjelper pigmentene til å beskytte.


Med beis kan du kanskje vente etpar år med å gå over gulvet igjen. Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner. Owatrol har også gode oljer.


Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter.


Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. En dyprens av terrasse med terrasserens er vanlig å utføre når det er på tide å fornye terrassen med ny beis eller olje. Dyprensen foretas ved å benytte terrasserens. Den løser opp gammel terrassebeis eller terrasseolje - og bleker underlaget, sier Marianne Fischer Paulsen, kategorisjef for maling i Maxbo.


Biltema terrassebeis

Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol. En horisontal flate, som man endatil tråkker på med utesko, samler fort på seg en del skitt og møkk, og det igjen intensiverer utviklingen av sopp og alger. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Oppdag hva vi kan tilby deg!


Noen som har erfaring med infra terrassebeis ? Oceania Elsker forumet. Du kan få den i flere fargenyanser, og behandlingsintervallene er langt lengre. Også beisen kan påføres med pensel. Ta her gjerne ett eller to bord av gangen, og jobb beisen godt inn i treverket. Treolje klar base liter Jotun 13- per spa Kjøp.


Biltema terrassebeis

Taksitt grunning for metalltak 3l 66- per spa Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg