onsdag 18. oktober 2017

Fiberpute

Vår mestselgende fiberputeserie fylt med en blanding av microfiber og 3D supersoft polyesterfiber og trekk i 1 bomull. Fast og mellomhøy pute. En fast og velfylt pute som passer for de fleste. Gir støtte til hodet og nakke, og passer for både side- og ryggleie.


Behagelige fiberpute r som holder fasongen og støtter godt, for en god natts søvn.

Se utvalget og kjøp her! Finn den perfekte fiberputa for deg. Vi har myke fiberputer og faste fiberputer. Fiberputer er enkle å vedlikeholde og tåler mye. Kjøp fiberpute på ikea.


Allergivennlig fiberpute i ekstra lett 1 microfiber. Medium høy pute for deg som ligger siden når du sover. Dovre fiberpute er fylt med 1 polyestermicrofiber.

Puter uten helseskadelige kjemikalier. Flere funksjoner og størrelser. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud) Dine spesialtilbud Kundesenter Kontakt Oss Bildebase () Til. Høie Enviro er en høy fiberpute som inneholder den eksklusive Comforel Nordic fiberen.


Spesialutviklet for Høie med tanke på comfort, mykhet og levetid. Passer best for de som ligger på side og rygg. Hos Kid har vi et stort utvalg av puter i god kvalitet, både høye og lave: dunputer, fiberpute r, hotellputer og puter med minneskum. Produktet er svanemerket! Anbefalt av Asthma Allergy Nordic.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Ellos Home Innerpute i 2-pk 60xcm. Ytterstoff i nonwoven polypropen. Stopp av silikonisert blåsfiber.


På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Det er delte meninger om babyen skal ha.

Kun puter og dyner med dun og fjær er bra nok for oss, heter det i reklamene fra Hästens. Problemet er bare, at det ikke er så mye dun i putene fra. Dype linjer rundt munnen er så å si borte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg