torsdag 12. oktober 2017

Halvor bakke glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Finn laveste nettpris her. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør.


Han har utviklet interiørkolleksjoner for Lama, designet møbelkolleksjoner for Bohus og laget fargekart og tapeter for Fargerike. For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Halvor Bakke har alltid vært opptatt av naturen og livet ute. Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet. Det har blitt en styrke innen design og gitt særpreg til hans kolleksjoner. Halvor overlot gården til sin kjære bror og kunne dermed utfolde sine kreative evner på fagfeltet interiør og dekor i hovedstaden. Siden den gang har han brukt av sine år som reiseleder og flyvert i henholdsvis Ving og SAS Braathens.


Kolleksjonen har lekre og samstemte stoffer som er enkle å kombinere, og du skal ikke være redd for å bruke ulike stoffer på møblene, det gir spenning til rommet og du får en helhet du har skapt selv. He has developed interior collections, furniture collections, created colour schemes, wallpapers and designed flooring. Med Bag’ins solide og slitesterke kvalitet er det ikke bare en løsning som holder lenge, men som også tar vare på utemøblene dine og holder terrassen ryddig gjennom hele høsten og vinteren. Selv er han glad i både å lage mat og servere mat.


Han er opptatt av å presentere mat på en delikat måte som hever matopplevelsen. Sort porselen fremhever maten på en helt unik måte. Maten får spille hovedrollen og slipper å kjempe mot mønster og. Nå er idyllen et faktum – etter uker med intens oppussing. Hvordan løste Halvor utfordringen med å fange utsikten i glass ? Det mått bli sort, sier Halvor.


Vaser og lykter i ulike høyder gir sammen inntrykk av høyhus og bygninger. Med sort, sotet glass har han oppnådd et røft, urbant og eksklusivt uttrykk.

Fugler er forskjellige så det vil fargene på fjærene. Diffuser i en vakker flakong av sort glass med sorte duftpinner. Duftlys i glass med trelokk kr 4SALG! Kjent for mange fra TV-programmer som Ekstrem oppussing og Homsepatruljen. Brun kr 19-Legg i handlekurv.


Hjemme hos seg selv har han skapt en eventyrlig hage. Vi besøker han i hagen på bruket i Vestfold for å tips om hvordan man kan skape gode uterom. Anstendig dekorasjon vil gemytt sin beboere å sette i en lykkeligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg