onsdag 11. oktober 2017

Farger til soverom

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Beste Priser På Gardiner Til Soverom. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Pauls Blue, som har grå-grønne undertoner.


Fargen er også perfekt i kombinasjon med skinn, og fremhever den nydelige, håndlagde sengegavelen på beste måte.

Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn.

Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Nedlasting til Archicad og Revit. Bytt farger på dette rommet. Hvilken farge skal en velge til soverommet er det mange av våre kunder som undrer.

De fleste har lest at en sover best i blå rom. Men stemmer dette for alle? Vi i Fargerike er opptatt av å gi alle en god og riktig søvn, så her har vi samlet noen gode tips.


Trenger du tips til et lite soverom ? Havets farger til soverommet. På denne hytta i Vesterålen har soverommene fått havets fargenyanser. Kombinasjonen mot det rustikke gulvet er lekker! Foto: Nadia Norskott.


Styling: Kirsten Visdal. Kanskje verdens fineste blågrønne nyanse…? Og med hjelp av nyanser fra jor stein og naturlige farger kan en rolig atmosfære opprettes.


Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør.


Andre har bruk for å få ro til å hjelpe hjerne og kropp med å sovne om kvelden.

Og andre har lyst til å oppholde seg på soverommet som signaliserer trygghet og romantikk.

Berntsen har også noen personlige preferanser for hvordan soverommet skal se ut. Ut av alle de fargene vi har gjennomgått og testet har vi funnet frem til tre farger som representerer forskjellige søvnbehov. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom.


Det har også vært påpekt og vist i noen undersøkelser at det kan være emosjonelle reaksjoner til visse farger. Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge. Vår globale fargesjef, Lisbeth Larsen, har gjort det igjen! Det kan da tenkes at vi blir rolige av blåfargen fordi den minner oss om havet eller himmelen. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Hjemmet er historien om hvem vi er.


Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer. Fine farger , nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Camille-Renée Finsru fargekonsulent hos Maxbo Stormarked Vækerø, mener det er viktig å være klar over hvilke egenskaper ulike farger har når du velger farge til soverommet. På soverom kan dempede grønn- eller blåtoner være gode fargevalg, for å skape en rolig, avslappende sone. Soverommet skal være en fredelig oase der søvn og avslapning står i fokus.


Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge­sette rommet. Blåtoner kan med hell benyttes på soverom fordi det virker beroligende. Det er også en farge som passer godt både på fjellet og ved sjøen.


Barnesykepleier, helsesøster og søvnterapeut for barn, Karin Naphaug, har skrevet boken Sov Godt. Det finnes farger man bør unngå. Hun tror folk reagerer ulikt på fargene i soverommet. Som rødt, hvitt og sterke gulfarger. Fargen Spiced Honey er inspirert av honningens skjønnhet som kan gi en rolig og koselig stemning til soverommet.


NIKKEBY-kolleksjonen er skapt for å skille seg ut. På barnerommet ville jeg valgt beige eller blågrønne farger , sier hun. Oppbevaringsmøblene i knallrødt metall er spennende blikkfang som gir farge til soverommet. De romslige skuffene i kommoden sørger for ro og orden, og med det geometriske klesstativet kan du lage en kreativ utstilling med klærne dine. Denne fargen er fin til rom som får lite varmt lys.


Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Grønt Grønt er trygghetens farge. Den symboliserer ro og velvære.


Et grønt rom gir rommet en beroligende opplevelse. Et rom malt i grønt gjør at vi trives og det minner oss om naturen. Blått Blått er evighetens farge.


Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Book en interiørdesigner. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Dette er en blåtone med tydelige røde undertoner. En lys blå farge som er høyt elsket på barnerom.


Her ser du våre mest populære farger på soverommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger ’ og prøv vår store fargevelger. Akkurat hvilke farger som er best for søvnen vil variere med den enkeltes smak.


Men duse blåtoner har i en omfattende undersøkelse fra en stor britisk hotellkjede vist seg å være den fargen som gir best søvn. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når du vil friske opp soverommet eller skape en ny stemning av hule, hotell- eleganse, fransk boudoir eller noe helt annet. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Noen gultoner og grønnfarger er nest best, ifølge denne undersøkelsen, sier han. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom.


I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp. Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være. Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen.


Vi tente umiddelbart på ideen. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Vi har supplert vår kunnskap om farger gjennom samtaler og research hos bl.


Vi har alle ulike behov, noen har behov for farger for å våkne, for å få energi i kroppen om morgenen. Nordisk grågrønn er en utrolig fin grønnfarge med mye grått i seg. Den er varm, gir ett rolig inntrykk og er dermed lett å både sovne og våkne i. Test fargen nordisk grågrønn på ditt eget soverom i Nordsjö Visualizer. Rett og slett perfekt på soverommet.


Og hvem har sagt at alt er best når det oppleves så stort? Tvert imot er det enklere å skape en koselig, lun og varm atmosfære med mørke farger enn med helt lyse. På soverommet ønsker vi jo ofte å krype inn i en lun liten hule når vi skal sove og slappe av.


Dessuten kan mørke farger skape dybde på en annen måte enn lyse farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg