fredag 27. oktober 2017

Orrefors street karaffel

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Glass, Volum 0. Den har en firkantet form og et håndslipt rutemønster inspirert av Manhattans berømte gatenettverk.

Street karaffel Lagre din whisky med stil! Du bestemmer tekst og skrifttype. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Finn laveste nettpris her.


Lave priser og rask levering. På glassverket i Småland arbeider dyktige håndverkere sammen med noen av Sveriges fremste designere for å utvikle design, håndverk og nye teknikker.

Karaffelen er designet av Jan Johansson og. Håndslipt barserie i krystall med et maskulint og luksuriøst preg. Denne karaffelen har et volum på cl.


Nobel karaffel Nobel karaffel av Gunnar Cyrén fra Orrefors er en vakkert håndlagd karaffel i krystallglass. Overrask gjestene dine og server vinen med stil! Sodastream Waterfall karaffel. Butikkenes kampanjer. Det kvadratiske rutenettet er skåret for hånd.


Designet er inspirert av rutenettet i Manhattans gater i området rundt Central Park. Den er uden skår og afslag, brugt ganske få gange. Välkommen till Orrefors. På glasbruket i Småland arbetar Orrefors skickliga hantverkare tillsammans med några av Sveriges främsta formgivare med att utveckla design, hantverk och nya tekniker. Aktuelle kampanjer Interiør!


På lager, rask levering 1-dager. Kan leveres innen julaften. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke!

Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Enjoy karaffel 1clDesign:. City bar kolleksjonen fra Orrefors er moderne og klassisk. Eva Solo Nordic Kitchen Kjøleskapskaraffel dark grey 1. Rig-Tig RIG-TIG COOL-IT vannkaraffel 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg