onsdag 11. oktober 2017

Linfrømel

Linfrømel

Godt egnet i protein shakes, fruktjuice, smoothies, topping i yoghurt og cottage cheese, for baking, for tykning av supper og sauser, pannekaker, karbonader og frokostblandinger. De gir baksten et spennende utseende samtidig som den smaker godt. Rapunzel Økologisk linfrømel gjør det enklere for kroppen å oppta næringsstoffene fra linfrøene. Linfrø har mange velkjente egenskaper.


Linfrømel

Fordelen ved at spise hørfrømel fremfor hele hørfrø er, at man nemmere optager indholdsstofferne i de formalede hørfrø. Frøene er knust for å gjøre det lettere for kroppen å ta opp. Ideen kom etter et mislykket forsøk på å lage noe annet (vi jobber enda med saken) og med små justeringer greide vi å få til disse fantastiske knekkebrødene som minner veldig om Husman! Terteskjell laget av mandelmasse og linfrømel er sprø godbiter som kan fylles med hva du vil av fristende saker.


Funksjonell Mat utvikler og videreselger produkter for deg som vil leve sunt uten å ofre den gode smaken. Naturlige erstatninger for sukker og hvetemel. Saftig og god sjokoladekake, som er bakt med linfrømel. Denne sjokoladekaken er med andre ord supersunn, og kan nytes med verdens beste samvittighet. Finn din nærmeste REMA-butikk basert på ste postnummer eller butikknavn.


Linfrømel

Mug bread med gylden linfrømel Written by Ena-Maria Published on 28. Bakst , Brød Jeg har hatt såååå lyst å prøve linfrømelet jeg fikk fra iHerb forrige uke, men jeg har hatt så mye å gjøre denne uka at det har blitt dårlig med brødbaking. Råd mot høyt kolesterol – linfrømel.


Det er mange som har utfordringer med høyt kolesterol og løsningen blir som regel en resept på statiner som har veldig mye bivirkninger og er ikke bra for kroppen. På tross av et sunt kosthold har jeg selv slitt med høyt kolesterol selv. Kaffe i kapsel påvirker kolesterolet mer enn filterkaffe.


Fiberhusk er genialt for å tykne mat, men egner seg ikke i vafler og lapper og den slags. Så jeg prøvde med linfrømel , og det gikk! Les mer om våre sunnere produkter: Sukrin-serien, brød- og kakemikser, sjokolade, marsipan, FiberFin og alle våre glutenfrie meltyper. Møllerens Fin melblanding er en glutenfri melblanding uten tilsetning av annet enn mel og stivelse. Den inneholder ikke salt, sukker, hvetestivelse eller melk.


Bare kaldpresset olje brukes til mat og medisin. Kokt linolje brukes til maling, kitt, gulvbelegg mm. Det lages linfrømel av den kaken som blir igjen etter at oljen er presset ut. Det er svært næringsrikt og benyttes som fôr til husdyr. Hvor usannsynlig det enn kan høres ut, stekt kål er skikkelig snadder!


En helt vanlig hodekål. Du snitter den i tynne strimler og steker. Kort fortalt Merkevaren Helios har Norges bredeste utvalg av økologisk og biodynamisk dyrket mat og drikke.


Helios tar vare på den gode smaken og viser omsorg for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg