fredag 20. oktober 2017

Bunnsmøring

Som stolt båteier ønsker du at båten din skal yte sitt aller beste gjennom hele sesongen. For å gjøre det mulig er det viktig å forhindre begroing. Påføring av bunnstoff Hvis mulig, påfør bunnstoff sent på morgenen eller tidlig ettermiddag i rolig, tørt vær. Ikke mal for sent på dagen, spesielt når. Vi bruker bunnstoff fra Mille NCT, som er et selvpolerende bunnstoff med enestående ytelse.


Det er basert på en patentert bindemiddelteknologi som effektivt styrer.

Vi guider deg til rask, riktig og grundig stoffing av båten – steg for steg! Selvpolerende bunnstoff gjør at du slipper unna med båtpuss annet hvert år. En ren bunn er enormt viktig for å få en bedre drivstofføkonomi og mindre miljøskadelige utslipp.


Men veien til den perfekte bunnen må gjøres på en. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med.


Jeg skal for første gang noensinne pusse nedbunnsmurningen, og påføre ny på båten min. Jeg tenker å pusse ned med pussemaskin (eksentersliper),og påføre.

Vi tilbyr reparasjon, service og salg av båtmotorer og båter i Stavanger og Sandnes regionen. Riktig bunnsmøring og en ren bunn er enormt viktig for å få en bedre drivstofføkonomi og mindre miljøskadelige utslipp. Veien til den perfekte bunnen må gjøres på en profesjonell måte slik at primer og bunnstoff får maksimalt feste. For de fleste vil et selvpolerende bunnstoff være velfungerende. Mange bruker for mye bunnstoff og bunnsmører for ofte.


Det fører til at det blir et tykt lag med bunnstoff, som etter hvert begynner å flasse. Det pleier å holde å påføre bunnstoff hvert annet år. Det er viktig å velge riktig bunnstoff for din båt og bruk. Det finnes mange forskjellige bunnstoffer og kvaliteter, se hvordan du velger riktig her.


Vi tar den kjedelige jobben med å bunnsmøre båten din. Pris for bunnsmøring er Kr 14-pr fot. Du velger selv hvilket bunnstoff du ønsker. På loggen la vi bare ett strøk bunnstoff. Jotun, Gjøco eller Seajet.


Et tinnfritt selvpolerende kobberdioksyd-basert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. Kjøp båtutstyr av et firma som har vært lenge i bransjen. Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler.


For å sikre optimal levetid og kjøreegenskaper er det viktig at lufttrykket alltid er riktig.

For mye luft er alltid bedre enn for lite luft. Hei Kjøpte meg en Pioner tidligere i år, og slengte den bare rett på sjøen. Tenkte og bunnsmøre den til neste år, og lurer da på om det er samme.


Har en Plast Båt som brukes i sjøvann. Og i bunn henger det seg en god del tang som gjør at båten bremser en god del. Seajet 0er et tinnfritt selvpolerende kobberoksyd-basert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåt. Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten PSUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på Båter i sjøen.


Med stabile konstruksjoner og høy kvalitet er vi det selvsagte. Velkommen til Sola Shipping’s hjemmeside. Her vil du finne informasjon om vår organisasjon, våre leverandører, og hvilke produkter og tjenester vi kan tilby. Tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag.


Oversikt over Jernia-butikker over hele Norge, samt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg