torsdag 26. oktober 2017

Ferdigrammer

Vi lagerfører ferdigrammer i de fleste standardmål. I tillegg skaffer vi også lekre ferdigrammer fra våre utenlandske leverandører. Ferdigrammer - speil, rammeglass, rammelister, rammeverkste galleri, akryl, bildeinnramming, bilder, bilderamme, rammeverksteder, fotorammer, rammemaker - Finn. Ikke bare lager vi rammer på bestilling, vi har også et godt utvalg av ferdigrammer i god kvalitet og mange forskjellige størrelser.


Ramme 150mm Brun Bred.

Vi har et greit utvalg av ferdigrammer i butikken på Sagene, stort sett enkle svarte, hvite og sølvfarget ramme. Opp til 50xi størrelse. Her kan man få laget til en passepartout på stedet som går overens med en ferdigramme. Vi har også et stort utvalg i ferdigrammer , passepartout etc… Vi bruker en Wizard datastyrt kuttemaskin som vi kan lage avanserte passepartout.


Eurostyle Moderne Tre - Eik. DigiGrafi, skrives ut på godkjent papir og med godkjent blekk. Vi har et godt utvalg av ferdigrammer i butikken på Sagene, med størrelser opp til 50x70.


Passer ikke bildet til disse målene skjærer vi gjerne en passepartout på stedet.

Dette er en god løsning for en rask og rimelig innramming. Men husk at det bevaringsmessige kun er ivaretatt med en tilpasset innramming. Thermoglass AS er Finnmarks eneste TrioVing Sikkerhetssenter som er godkjent og autorisert Solicard ARX forhandler.


Vi er en totalleverandør innenfor fagområdene. Leter du etter Ferdigrammer near your location? Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Alle bildene selges ferdig innrammet.


Vi har et stort utvalg av ferdigrammer slik at vi kan tilby bilder innrammet fra det enkle, med en ferdigramme der bildet blir tilpasset med passepartout, til det avanserte med limte glass og lukket bakside for best bevaring av dine bilder. Vi tilbyr fagmessig ekspertise på farge og rammevalg, og leverer til hele landet. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum.


Bordlamper - kjøp deg en ny bordlampe til hjemmet ditt. Utvalget vår er stort, så det er. Vi har mange typer ferdigrammer i forskjellige størrelser, passepartout, speil, oljemaler, trykk og laminerte bilder, i tillegg selger vi litografier av Øivind Jorfald. Alt av innramming med et bredt utvalg.


Vi har mange fine bilder og speil og et stort utvalg i ferdigrammer i de fleste standardstørrelser Vårt fagverksted for innramming har holdt til på Hønefoss i over 70år. Vi rammer inn alle typer bilder og andre objekter du vil ta vare på. Vi fører et bredt utvalg av ferdigrammer i alle priskategorier.

Her finner du vårt store utvalg av rimelige bilderammer. Velg mellom trerammer, aluminiumsrammer og komposittrammer. Perfekte til bildeveggen! Prøv gjerne å kombinere forskjellige rammer på samme vegg.


Plasser gjenstander på hyllene for å utnytte deg av plassen, for eksempel ved å oppbevare verdisaker og konfidensielle dokumenter trygt i safe og pengeskap. Vi har også ferdigrammer som du kan bruke på kontoret til stolt å vise frem diplomer og sertifikat, eller verdsatte familiefotografier som setter det personlige særpreget. Jeg vil ellers bestride litt det du sier om å bruke ferdigrammer.


Vi utfører også copyprint av dine gamle bilder, spør om pris ved retusj. Mulighet for overføring fra gamle videoformater til DVD. Studio G innehar arkivet etter fotograf Johnny Randen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg