onsdag 25. oktober 2017

Garvet reinskinn

Se vårt store utvalg av reinskinn. Vi har ulike varianter og størrelser! Våre reinsdyrskinn er av god kvalitet egnet for utebruk. Skinnene er garvet og renset. Det vil si at løse underhår er fjernet.


Bedre isolering er vanskelig å finne.

I dag med ein årsproduksjon på over 70. Keros skinn garves med bark fra trær og andre vekstekstrakter og kjennetegnes av sin overlegne evne til å puste, sin smidighet og holdbarhet. Denne typen er i tillegg satt inn med en tokomponents latekslignende maling på hudsiden. Den holder seg fleksibel i årevis, og sørger for at huden som er garvet ikke trekker vann i det hele tatt. Trendcarpets reinsdyrskinn kommer fra Lappland i Sverige og har en fantastisk.


Gratis Frakt Handla trygt med faktura Rask levering dagers åpent kjøp. Her må det også først brukes en svak eller brukt garvestoffløsning for å unngå at overflaten blir garvet og ugjennomtrengelig før garvestoffet har nådd det indre av huden (dødgarving), derpå sterkere løsninger. Håra på reinskinn er hule og stive.


De faller vanligvis ikke av som håra på et hvilket som helst annet skinn som røter, men de brekker.

De garvede skinna som selges til turistene tåler vanligvis ikke utendørsbruk. Hele reinsdyrskinn som er garvet. Passer perfekt til turbruk, i grillhytta eller som ekstra liggeunderlag på teltturen! Husk å heng opp skinnet til tørk etter bruk.


Reinsdyrskinn vil alltid avgi noe hår og er derfor ikke egnet til bruk innendørs. Fiskeskinn ble betraktet som et nyttig og anvendelig materiale. Tørka reinskinn er ikke garvet , men vasket, helt fritt fra kjøttrester og tørka i spenn.


For å impregnere skinnet ekstra kan man male baksiden med benarolje eller kokt linolje. Egner seg utmerket til vinterbruk da det ikke trekker til seg like mye fuktighet som andre. Velg type, fargenyanser og antall. Vi sender på dagen og tilbyr fri frakt og retur på våre skinn! Garvet reinskinn fra Norrbotten.


Naturlig og mykt skinn som er varmt å sitte på og pent på veggen som dekor. Reinskinnet er skjørt og skal ikke brukes som teppe da pelsens hår er skjøre og lett kan brekke. Farge og størrelse kan variere da hvert skinn er unikt. Me brukte reinskinn i militæret i Finnmark, og det var varmt og fint.


Desse var tydelegvis av ubehandla typetype (tørka, men neppe garva), noko som i kombinasjon med tøff bruk, mildvêr mot våren og dårleg med tørking gjorde dei direkte uapetittlege etter kvart. Deilig som liggeunderlag i teltet, rundt bålet eller i lyngen en høstdag. Hvert skinn er unikt og det blir garantert en favoritt – enten du skal ut på tur eller bare nyte sene kvelder på terrassen.

Passer fint på bålbenken eller i sekken på tur. Reinskinn isolerer godt og egner seg svært bra som sitteunderlag. Veldig mykt og røyter lite. Like mykt og behagelig som garvet skinn. Et gulvteppe kan gi hjemmet ditt det særegne preget du er ute etter.


Blant våre tepper er kanskje våre dyreskinn og huder de som i størst grad uttrykker personlighet og sjarm. Hos oss finner du et bredere utvalg av ulike typer skinn og huder enn noe annet sted. Blant ekte huder finner du både saueskinn, kuskinn og reinskinn.


Tørket reinskinn blir også brukt til å ake på snøen med. En lager tørket reinskinn ved at ferske skinn, uten leggskinnene, blir strekt og spikret opp på en yttervegg med hårsiden inn mot veggen. I tørt fint vær tar det om lag dager å tørke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg