onsdag 18. oktober 2017

Lakk kode mercedes

Lakk kode mercedes

Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Mercedes -Benz offisielle nettsider. Besøk oss og finn din drømmebil i dag! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om. Lakk -koder på biler. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen.


Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Skulle lakkere over noe rust i hjulbue på min W203. Men dette ble jo helt farge, så ble et meget synlig skille.


Lakk kode mercedes

Handlet rett fra Motor-Trade. Prøvde også en fra Biltema, men denne var enda mørkere enn orig. Luksus, sportslighet og ytelse i ett. Enten det er sedan, stasjonsvogn, coupé, cabriolet, roadster, SUV eller AMG.


Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. Din leverandør av lakk og maling. Hvordan nettsider kan jeg finne ut hvilke fargekode på det er på en bil ved bruk av regne. Eller chassinummeret?


Lakk kode mercedes

For å kunne lage lakk til din bil må vi ha lakkoden. Koden står i de fleste biler, men står på forskjellige steder alt etter produsent, modell og årgang. Delelageret hos din lokale forhandler kan også gi deg koden ut fra bilens registreringsnummer. På de fleste fargene er det nyanser. Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker.


Brukes i overgang mellom gammel og ny lakk. Mipa Bumper Paint Støtfangerlakk 1K Ferdig lakk i standard farge. Høyteknologisk familiebil. Se kampanjetilbud på B-Klasse her!


Reserver din EQC her! Men disse produktene bruker lang tid på å tørke og påføringen krever bruk av dyrt utstyr. Har lest mye her og sendte i påsken avgårde en stor bestilling til bilnerden.


I en tråd her leste jeg at C i fargekoden stod for keramisk og et utyske å korrigere. Når vi merker lakk kode på bildata hos oss, vil koden stå sammen med farge i bruktannonsen på nett på delelistene våre, sånn som f. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Hei Har fått forespørsel om å ta en shine av min kollegas C250. Varene du finner i denne. Den har lakk kode 890U CAVANSITE BLUE MET Hvordan er denne lakken å jobbe med?


Lakk kode mercedes

DAS6Pro og Metabo roterende. Har ingen erfaring med polering av Me. Ikke så mørk at den kan kalles koksgrå, den er helt tydelig sølv metallic.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg