torsdag 27. april 2017

Uppblåsbar madrass

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

För den som inte har plats för ett permanent gästrum kan en uppblåsbar madrass vara ett bra alternativ! Den tar inte mer plats än ett liggunderlag när den inte används, men är bra mycket bekvämare att sova på. Jag kan allt om luftmadrasser – klicka här för att komma direkt till testvinnaren! En upplåsbar madrass är den perfekta gästsängen.


Välj en självupplåsbar madrass som smidigt blåser upp sig själv eller köp en upplåsbar madrass med en tillhörande pump för att smidigt blåsa upp madrassen på egen hand. En luftmadrass är bra att ha i många situationer. Planerar du att åka iväg och campa eller göra ett besök på en festival, då är en uppblåsbar madrass eller självuppblåsbar madrass en bra lösning. Dessutom är luftmadrassen ett bra och bekvämt alternativ för dina nattgäster.


Här hittar du luftmadrasser med tillbehör.

Just nu Vinterkampanj med upp till rabatt. Uppblåsbar madrass Bestway 203x152x46cm med inbyggd pump 4kr. Då låter det som du söker efter en luftmadrass! Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten. Luftmadrasser och sovsäckar.


Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller. Skön, uppblåsbar extrasäng med en mjuk, sammetslik yta. Snabb uppblåsning och lufttömning.


För camping, läger och övernattande gäster. Det kan bli trangt om plassen hvis du skal ha overnattingsgjester i jula. En oppblåsbar gjesteseng som er lett å flytte på, kan kanskje gjøre det litt enklere.


Hvilken madrass passer din kropp? Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


En uppblåsbar resemadrass som tar liten plats och väger lite är perfekt att använda både på semestern och till övernattning hos släkt och vänner. Ta tex med en resemadrass till hotellet så slipper du att betala för extrasängen. Våra uppblåsbara madrasser är speciellt gjorda för barn både vad gäller storlek och design.


Ergonomiskt utformad och med flockad ovansida.

Perfekt i sommarstugan och vid övernattning. Båda madrasserna saknar bekväm sovyta och Nakanos madrass är alldeles för kort för en normallång vuxen. Bestways madrass är visserligen billigast i testet – men om man även ska lägga kostnaden på en elektrisk pump, så kan man lika gärna köpa någon av de högre madrasserna med inbyggd pump och bättre sovkomfort. Glöm barndomens kalla och ständigt knarrande luftmadrasser.


Dagens uppblåsbara madrasser med flossad ovansida är betydligt skönare – om du väljer rätt, det vill säga en madrass med runda ringar i stället för en med ränder. För att slippa känna ränderna i ryggen måste man tömma madrasserna på luft. För er som inte orkar läsa testerna nedan utan vill hitta den bästa luftmadrassen eller en bra och billiga uppblåsbar madrass direkt är rekommendationen ändå att skumma igenom nedanstående tester av luftmadrasser. Köp liggunderlag, uppblåsbara liggunderlag och luftbäddar. Välkommen in till XXL.


Piffa upp den gråa vardagen för någon eller sätt guldkant på festen. Sätt en uppblåsbar pryl i handen på någon, vare sig det är en vuxen eller ett barn, och denne någon är road i timtal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg