mandag 24. april 2017

Gjøco herregård exclusive

Gjøco herregård exclusive

Den har god vedheft til underlaget, og er velegnet til dører og vinduer. Den gir en transparent og fin glød til treverket. Den inneholder UV-stabilisatorer og transparente pigmenter som øker bestandigheten mot sollys og værpåvirkning. Anvendes på utvendig treverk og gir en avdempet trestruktur.


Gjøco herregård exclusive

Den er spesielt godt egnet for værutsatte steder, og er gir god beskyttelse mot falming og nedmatting. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Oljebeisen trenger godt inn i treverket og gir en effektiv impregnering, samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker for og gir en transparent overflate.


Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Stoffblanding Brukes til overflatebehandling.


Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Gir en ekstra hardfør finish. Malingen inneholder filmbeskyttende midler mot svertesopp.


Produkter for merkevare GJØCO for Jernia. Beskrivelse: Brukes til overflatebehandling. Vanlig pris kr 28Salgspris kr 2400.


Gjøco herregård exclusive

Ved å kjøpe COOPs eget merke sparer jeg en del penger på denne malingen. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Med max beskyttelse og suveren glans- og fargeholdbarhet, er huset best mulig beskyttet mot dårlig vær, samtidig som det ser nymalt ut. Det er praktisk talt ingen premium merker som har problem med sprekkdannelse eller avskalling.


Terrassen så strøken ut da den stod ferdig beiset 10. Kun billig svensk røl har problemer med det. Herregård Dør og Vindu er velegnet til høvlet treverk som f. Alle andre har nesten ingen ting. Skal brukes i system med Gjøco Oljegrunning.


Gjøco herregård exclusive

H4Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann. P1Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden. P1Oppbevares utilgjengelig for barn. Inneholder silikonalkyd som gjør den motstandsdyktig mot falming og nedmatting.


Linoljemaling er miljøvennlig og anbefales først og fremst på gamle hus som er malt med det tidligere. Mange med gamle og bevaringsverdige hus valgte Gjøco også fordi bedriften tidlig tok fargevalg på alvor. Du kan velge mellom vanntynnbar og løsningsmiddelholdig maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg