mandag 10. april 2017

Male huset hvitt

Komplett penselsett i div størrelser og syntetisk bust. Her i landet er det svært vanlig å male huset i en hvitnyanse. Hvite hus er derimot mer krevende å holde pene og hvite, enn hus malt i andre farger. Den selvrensende husmalingen OPTIMAL OptiWhite er en gladnyhet for alle kvalitetsbevisste nordmenn med hvite hus.


Malingen gjør det nemlig enklere å holde huset hvitt og rent år etter år.

Varme grå og gråbeige toner til huset. De inneholder gult og rødt som balanserer det skarpe lyset utendørs og dermed gir et lunere inntrykk. Jotun har derfor lansert OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende maling som er utviklet spesielt for hvite hus. Malingen har ekstremt lavt skittopptak som gjør at huset holder seg hvitt og pent i år etter år.


Sørensen mener også at en bør være forsiktig med å male huset hvitt fordi: hvitt skiller seg mest ut og fremheves i naturen, mørke vindusflater blir veldig synlige og fordi hvitt avslører alt i forhold til skygger, struktur, rust og lignende. Velger du hvitt bør du velge en dempet tone av hvitt. Når du har bestemt deg for å male huset hvitt , er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge.

Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik fargeopplevelse, og som vil utgjøre en stor forskjell på et helt hus. Nyheten OPTIMAL OptiWhite fås i alle Jotuns mest populære hvitfarger. Som Global Fargesjef i Jotun vet hun godt hva du bør tenke på om huset skal males hvitt i sommer: – Store og helt hvite hus kan lett bli litt for dominerende, siden hvitt er den fargen som gir størst kontrast til naturen rundt. På fjellet, for eksempel, er hvitt et dårlig valg, sier hun.


Mange huseiere planlegger i disse dager å male huset – kanskje i en helt ny farge – og det er nettopp en liten nyanseforskjell som kan utgjøre hele forskjellen. Heidi Sørensen, mener at man bør være forsiktig med å male huset hvitt. For år siden kledde jeg om hele huset og malte det rødt med oljedekkbeis.


Nå har jeg ombestemt meg og vil heller ha hvitt hus, i og med at alle naboene har det, og jeg synes egentlig ikke rødfargen ble like fin som jeg hadde sett for meg. Holder det med strøk for å male over rødfargen? Hvilke deler skal vi male hvitt ? Vi skal male huset og har funnet en fin gråfarge. Vinduene skal være hvite, men spørsmålet er hvor mye av listverket rundt vi skal ta med? Og hva med vindskier og undersiden av takutspringet?


Drygolin Ultimat har et lavt skittopptak. Skal det være hvitt som vinduene?

Sigve Fjelde sier videre at uansett hvilken maling man velger viser forskningen og testingen til Jotun at når hus blir vasket regelmessig, holder både maling og farge lenger. Mitt beste råd til dem som skal male huset hvitt , er å velge en maling av topp kvalitet. Reserver ditt Hotell i Male online. En annen løsning vil være å male det i en gråaktig tone tenkte vi, det har jeg sett fungere utmerket. Hilsen en som kun har erfaring med innvendig maling.


Kan-bli-forbudt- CA5- male-huset-hvitt -i-omr C3. Det finnes nemlig en mengde hvite nyanser som gir ulik fargeopplevelse, og som vil utgjøre en stor forskjell på et helt hus. Vår samarbeidspartner Jotun kommer nå med nyheten OPTIMAL OptiWhite.


Om huset males sent på kvelden, kan solblærer faktisk også oppstå dagen etterpå. Dette skjer dersom morgensolen varmer opp maling som bare har rukket å bli skinntørr gjennom en duggvåt natt. Type maling har også betydning for risiko for at solblærer skal oppstå. Hvitt har de siste årene vært en av de.


Det ser ganske hvitt ut og kler huset. Vi har hele tiden hatt lyst på hvitt hus, og syns det passer veldig godt til det flotte skifertaket vårt. Vi har blitt anbefalt å ikke male hele huset heeeelt hvitt , fordi det kan virke veldig blendende. Så nå har vi falt på å male lister og karmer i helhvitt og bordkledningen med et hint av grått.


Grått og hvitt er store favoritter blant boligkjøperne. Våre eiendomsmeglere kan merke stor forskjell i interessen på f. Uansett om du skal selge eller ikke, bør du male huset ditt utvendig med jevne mellomrom. Kommunen bestemte at Arling måtte male huset sitt hvitt igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg