fredag 21. april 2017

Ktm lykt og framskjerm

Festes ved hjelp av de medfølgende sterke gummi stroppene som festes rundt gafflene. Klistermerkene på kanten av lampen kan lett fjernes med varmluft hvis du foretrekker et en farget lykt. Sykkel: Yamaha xt125x mod. Smx med ktm framskjerm å ktm lykt - Generelt.


KTM lykt på Derbi Senda - Generelt. For å finne de produktene som passer best for din sykkel kan du legge inn din modell her.

Når du senere surfer rundt i vår shop så vises bare de produkter som vi. Italienske Rtech (før Racetech) er en av verdens største produsenter av plast til motocross og enduro. Bufret Framskjerm supermotard laget av Racetech som er velkjendt for sine plastdeler i meget bra kvalitet. Ekstremt holdbar framskjerm som beholder sin farge og finish under lang tid. Vi har et stort utvalg av reservedeler til mope scooter, ATV og hagemaskiner.


Gode priser- Lynrask levering. Bestill enkelt og raskt via vår nettbutikk. Stort utvalg av KTM Powerparts. Er du usikker på om deler eller utstyr passer, veileder vi deg på tlf.

Universal montering og gjennomtenkt design gjør at den passer til alle sykler på markedet. Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet. Service og deler, vi sender over hele landet! KTM Framskjerm KTM Orginaldel.


Du finner oss min fra Oslo! KTM 6Enduro R med kåpe fra Alberto Dottori. En sterk interesse for motorsykkelsport og idrett generelt blandt alle familiemedlemmene er motivasjonen bak denne bedriften. Jaja, får vel tak i ei.


Adventure framskjerm fra KTM 9Adventure og Rally Raid adapter. Nordens største utvalg! Perfekt til mørke kvelder. Passer til SX, SXF 1,2,2,3,450.


Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. AllSupermoto AS, KTM og Kawasaki forhandleren i Stavanger. Venstre framskjerm og framlykt dirrer såpass at det blir lyd. KTM deler og kjøreutstyr på nett! Kommer lett bort bare ved å legge en hånd svakt på skjermen eller lykta, men starter så fort man tar hånden bort igjen.


Er kun på venstresiden. See featured Moped Deler Selges !

Kraftig LED lommelykt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg